[E46] Ząbiak'owa
Godna polecenia podoba mi się strasznie , Az czarna nerka prosi się o założenie a znaczek M do usunecia
Marzy mi się taka coupe w takim kolorze
PS jaka masz nazwę pełnego koloru wg vin`u wraz z numerem
Marzy mi się taka coupe w takim kolorze
Nie ma się co zastanawiać , jeżeli auto jest w dobrej kondycji to tylko i wyłączenie przekładkaZąbiak pisze:Nie jest na sprzedaż i tak kombinuje co to będzie jak będę chciał wracać do Ojczyzny
PS jaka masz nazwę pełnego koloru wg vin`u wraz z numerem
-
- Zaawansowany forumowicz
Miałem identyczną, rok starszą, tylko własnie coupe ale do zmiany skłoniły mnie gwarancja, opieka drogaowa na całą europę i przebieg samochodu
"Imolarot" a numer dam jutro bo nie pamiętam.aaddriaannn pisze:PS jaka masz nazwę pełnego koloru wg vin`u wraz z numerem
było: e46 318ci '04, e46 316i '05, e46 320i '03, e91 320d ’10
jest: patrz pod nick.
"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."
-
Nie ma problemu.
Szczerze się przyznam (a teraz mi wstyd ) że dwa lata temu chodził mi po głowie WRX lub STI (subaru)... i nawet wystawiłem na sprzedaż... ale im więcej zainteresowanych było tym bardziej mi coś ... tak jakby.. no wiecie.. Czy to w głowie czy w sercu... i od tamtej pory nie mam takich durnych pomysłów.
Szczerze się przyznam (a teraz mi wstyd ) że dwa lata temu chodził mi po głowie WRX lub STI (subaru)... i nawet wystawiłem na sprzedaż... ale im więcej zainteresowanych było tym bardziej mi coś ... tak jakby.. no wiecie.. Czy to w głowie czy w sercu... i od tamtej pory nie mam takich durnych pomysłów.
-
Nie zmieniaj!! Albo nie zmieniaj marki.
Ja wiem że nie wszystko. tylko że mi sie żadnym innym samochodem tak dobrze nie jeżdzi. I do tego ergonomia wnętrza E46. Normalnie kosmos. A tam... nie będe przynudzał. Cieszę się że się podoba.
Ja wiem że nie wszystko. tylko że mi sie żadnym innym samochodem tak dobrze nie jeżdzi. I do tego ergonomia wnętrza E46. Normalnie kosmos. A tam... nie będe przynudzał. Cieszę się że się podoba.
To ja się poprawię z tą wypowiedzią moją. Kolorek fajniutki bo za zwyczaj tosą albo czarne srebrne ewentualnie niebieskie, więc czerwony prawie z palety mpower. Środeczek i buda zadbana listwy karbonik alkantarka ceni się . Usuń znaczek i na glebę znią Bodrogi leprze jak w pl.
Ostatnio zmieniony 2011-03-16, 06:56 przez piotr8505, łącznie zmieniany 1 raz.