[E36] 325i coupe krzysia
Felgi spoko;) ciekawi mnie jak to bedzie wygladac po polerce + gleba? Jezeli chodzi o auto to ogolnie jest ok. ja jednak jestem zwolennikiem czerni (nerki, i siatka w zderzaku), ale oczywiscie to tylko kwestia gustu. Co do lamp mpakietowe sa ok. ewentualnie nowszy model ja na takim jezdze i wydaje mi sie ze pasuje do klasyka a jest troche ciekawszy http://moto.allegro.pl/item151282791_bm ... ej_ss.html
myslalem o takich lampach ale jednak wole zostac przy oryginalnych. Polerowane beda tylko ranty ale na lustro Wybralem srebrnu kolor siatki dla kontrastu. tak samo ramki na tablice i grill. Jesli mialbym przy czerni zostac to bym nie zmienial tylnych lamp. Wole jednak zeby niektore elementy byly bardziej widoczne. jeszcze halogeny czekaja na zalozenie...daniel325lublin pisze:Felgi spoko;) ciekawi mnie jak to bedzie wygladac po polerce + gleba? Jezeli chodzi o auto to ogolnie jest ok. ja jednak jestem zwolennikiem czerni (nerki, i siatka w zderzaku), ale oczywiscie to tylko kwestia gustu. Co do lamp mpakietowe sa ok. ewentualnie nowszy model ja na takim jezdze i wydaje mi sie ze pasuje do klasyka a jest troche ciekawszy http://moto.allegro.pl/item151282791_bm ... ej_ss.html
Dodane po 1 minutach:
ale nie ma to jak 2,8. Wiecej nie trzeba. Marze o tym silnikuaga_mcrć pisze:dla mnie po prostu bomba, wystarczy ze jest coupe 2.5 i juz jest rewelacja
piekna, agresywna, tylko masz racje z tymi lampami z tylu...
ale ogolnie jest sexyyyyy, tak jak lubie
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
ja swoja jestem w stanie zrobic 740 na manualu bemka to e32 z motorem skrzynia i innymi bebechami od e38.(ale 740 to nie 750)
750 e38 do zaj. limuzyna kultowe auto(i ogromna masa) dzieki czemu jej osiagi sa do przeskoczenia moze jak bedziesz mial ta 750 bedziemy mieli szczescie i spotkamy sie gdzies wtedy moze bede mogl ci to udowodnic pozdrawiam
750 e38 do zaj. limuzyna kultowe auto(i ogromna masa) dzieki czemu jej osiagi sa do przeskoczenia moze jak bedziesz mial ta 750 bedziemy mieli szczescie i spotkamy sie gdzies wtedy moze bede mogl ci to udowodnic pozdrawiam