ze pogoda do du** to kupilem polerke i zaczolem sie dzis bawic i juz nigdy wiecej nie bede polerowal auta recznie jest to pracochlonne ale efekt powala na kolana lakier mam zadbany ale po tej polerce jest duzo lepiej i pozbylem sie hologramow jak narazie zrobilem 3 elementy i jutro po robocie dalej ogien pozdro
Robiłem dziś to samo. Zostały do zrobienia drzwi, zderzaki i dach. Strasznie męczące. Rysy znikają, ale lakier jest za ładny żeby były efekty powalające.
U mnie rysy były, bo z maski osiedlowa gangsterka zrobiła sobie stolik na browary jak w Krośnie wybiłem na chwile na chatę, a ich zostawiłem samych w garażu..
dzis doszly do mnie nowe dymione kierunki TYCa i moge powiedziec ze sa ciemniejsz niz te ktore mialem a mialem dymione DEPO moze na fotkach nie widac zbytnio roznicy ale sa ciemniejsze
na pierwszej fotce jedna jest TYCA druga depo
a tu juz obie TYCa
Witam dzis pobawilem sie troche z polerka rantow ale nie jestem zadowolony z efektu poprawilem je troche papierem 2000 bo nie mialem 2500 ale nastepnym razem poprawie je tym 2500 i moze bedzie troche lepiej