[E39] 520i by djmario
-
- Zaawansowany forumowicz
Nowe foty beda jak załoze letnie lacie, a w planie mam renowacje lakieru i kilka innych rzeczy ale wiadomo jak zwykle znajdzie sie cos do zrobienia w buni co niekoniecznie widacBlondi_beemka pisze:bardzo ładna bunia
może jakieś nowe foty...
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
-
kół narazie nie zmieniam bo zapowiadaja śnieg , lakier mysle spolerowac bo jest tu i uwdzie troche rys, do zrobienia mam dokładke zderzaka, halogeny, springi, i fotel kierowcy bo wytarty jest.Blondi_beemka pisze: to zaloz juz letnie kola i pstryk, rób foty a co z lakierem jest ? co jeszcze chcesz zmienib w jej wygladzie ?
Ale jak to bywa najpierw rzeczy niewidoczne czyli 2 czujniki abs w przedniej osi,i linka maski bo urwana
-
-
nadszedl czas aby powymieniac to i owo w buni wiec zaczynam od przodu:
tarcze hamulcowe wentylowane Mikoda
do tego klocki hamulcowe razem z czujnikiem KRAFTa uzywalem juz ich niejednokrotnie i bylem z nich zadowolony wiec nie zmieniam na inne
spreżyny zawieszenia także KRAFT okaże sie co są warte stare pewnie jeszcze sa ok ale wymieniam razem z amorkami
i amortyzatory wspomniane wyżej wraz z odbojami i osłonami
reszta zawiasu wyjdzie w praniu podczas wymiany ktorą zaczynamyz Ksawerem po weekendzie
tarcze hamulcowe wentylowane Mikoda
do tego klocki hamulcowe razem z czujnikiem KRAFTa uzywalem juz ich niejednokrotnie i bylem z nich zadowolony wiec nie zmieniam na inne
spreżyny zawieszenia także KRAFT okaże sie co są warte stare pewnie jeszcze sa ok ale wymieniam razem z amorkami
i amortyzatory wspomniane wyżej wraz z odbojami i osłonami
reszta zawiasu wyjdzie w praniu podczas wymiany ktorą zaczynamyz Ksawerem po weekendzie