[E36] Moja Włoszka :)
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
a czemu jeszcze nie naklejona ?;pAlex'a pisze:uuuuuuuu moj nowy nabytek na tylnią klape
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
oki mam problem a nawet 2
1) nagle ni z tego ni z owego przestała mi dzialać blokada kierownicy stacyjka oki włacza wyłacza itd...ale kierownica sie nie chce zablokować
2) nagle zaczeły ni z tego ni z owego po zgaszeniu auta i wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki migac kierunki oba i tak sobie migają nawet po zamknieciu auta przez jakis czas i po chwili sie wyłaczaja i gasna...ba nawet lampka kora sugeruje ze jest alarm nagle zaczeła migac haha a nie migała a centralka alarmu jest odpieta całkowicie
1) nagle ni z tego ni z owego przestała mi dzialać blokada kierownicy stacyjka oki włacza wyłacza itd...ale kierownica sie nie chce zablokować
2) nagle zaczeły ni z tego ni z owego po zgaszeniu auta i wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki migac kierunki oba i tak sobie migają nawet po zamknieciu auta przez jakis czas i po chwili sie wyłaczaja i gasna...ba nawet lampka kora sugeruje ze jest alarm nagle zaczeła migac haha a nie migała a centralka alarmu jest odpieta całkowicie
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
ad 1....
ja sie zaloze ze to ta glupia centralka od alarmu...ona jest na 90% wpieta i nagle sie obudzila...
ad 2....
slusarz potrzebny i to taki ktory rozbiera kolumny od samochodow...tam jest bolec na sprezynce i pewnie ta sprezynka umarla i bolec nie wskakuje...wszysstko bedzie ok ale jest ryzyko ze moze sie to zblokowac w czasie jazdy
ja sie zaloze ze to ta glupia centralka od alarmu...ona jest na 90% wpieta i nagle sie obudzila...
ad 2....
slusarz potrzebny i to taki ktory rozbiera kolumny od samochodow...tam jest bolec na sprezynce i pewnie ta sprezynka umarla i bolec nie wskakuje...wszysstko bedzie ok ale jest ryzyko ze moze sie to zblokowac w czasie jazdy
...tak znowu sie czepiam...
To akurat nie może się zablokować podczas jazdy, gdyż blokada jest tak skonstruowana,BeleX pisze: ale jest ryzyko ze moze sie to zblokowac w czasie jazdy
że jak jest w stacyjce kluczyk nawet na pozycji zero to blokuje on właśnie tą zapadkę, która nie może wtedy "zlecieć" w dół
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)