[E36] Misqa Wuja
Wujo autko spoko .. co do galeri to Marcin z tym tekstem miał rację..
Aha. Muszę coś sprostować. Mówisz, że z przebiegiem 200 k. auto w środku wygląda jak ruina. Powiem Ci, że ja kupiłem z przebiegiem 240 i każdy co wsiada jest w szoku jak jest zadbany. Wnętrzem bym się w tym przypadku nie do końca sugerował.
Aha. Muszę coś sprostować. Mówisz, że z przebiegiem 200 k. auto w środku wygląda jak ruina. Powiem Ci, że ja kupiłem z przebiegiem 240 i każdy co wsiada jest w szoku jak jest zadbany. Wnętrzem bym się w tym przypadku nie do końca sugerował.
wbs, no spoko ale nie ogladalem paru egzemplarzy i sie nie napalalem tylko obejrzalem ok 10 egz.Moze takie szczescie mialem moze nie , kupilem z NIBY , moze ma, moze nie ma tyle 152.000 z groszem na dzien dzisiejszy i technicznie sprawdzalem go na diagnostyce i jest wszystko piko belo.Nie wiem to tylko to auto wie ile ma przebiegu. Mi ma to dzialac i odpalac i zawiesc z punktu A do punktu B Jesli chodzi o galerie , to jesli zrobie jakiegos malego moda lub jakas sesje w jakims miejscu napewno tu wrzuce.Nie chce tuningowac typu gleba itp choc ladnie wyglada.Kazdy mod bedzie udokumentowany tutaj Jesli zrobilem jakis problem to jak najmocniej wszystkich przepraszam.Sam jestem adminem forum fanatyków tylko ze 126p i wiem jak to jest wiec zycie forum i sytuacje nie sa mi obce
BMW - Radosc z jazdy