[E87] 118d Japanrot Najpiękniejsza w mieście
[E87] 118d Japanrot Najpiękniejsza w mieście
wróciłem.
118d 122KM
popierdółka ale da się jezdzić. Różnica między 3.0d a 2.0d miażdży.
Na szczęście auto jest jak nowe. Niestety szystkie e46 i e39 to już dziady. Nie było w czym wybierać, o mały włos i znowu jezdziłbym jakimś A3 albo golfem 5.
myśle pojezdzić tym do jesieni, aż w końcu zakończe kariere handlarza i skończe na e65 albo e60.
118d 122KM
popierdółka ale da się jezdzić. Różnica między 3.0d a 2.0d miażdży.
Na szczęście auto jest jak nowe. Niestety szystkie e46 i e39 to już dziady. Nie było w czym wybierać, o mały włos i znowu jezdziłbym jakimś A3 albo golfem 5.
myśle pojezdzić tym do jesieni, aż w końcu zakończe kariere handlarza i skończe na e65 albo e60.
No ujdzie, zawsze to BMW w agresywnym kolorze
Moja sąsiadka ma to samo tylko czarna i niemalże full opcja łącznie
z navi.
Ma ją non stop na allegro i nikt tego nie chce brać.
Jak na 2.0 to potrafi jechać, fajny moment i nieźle się trzyma przy dużej prędkości.
Opisu by się przydało więcej.
Plany jakieś???
(bo z 1nką to za bardzo nie ma co kombinować )
Zaraz jeden z naszych kolegów napisze, że na glebę, koło i inne lampy
Ale ja sam nie wiem co bym z nią zrobił...
Moja sąsiadka ma to samo tylko czarna i niemalże full opcja łącznie
z navi.
Ma ją non stop na allegro i nikt tego nie chce brać.
Jak na 2.0 to potrafi jechać, fajny moment i nieźle się trzyma przy dużej prędkości.
Opisu by się przydało więcej.
Plany jakieś???
(bo z 1nką to za bardzo nie ma co kombinować )
Zaraz jeden z naszych kolegów napisze, że na glebę, koło i inne lampy
Ale ja sam nie wiem co bym z nią zrobił...
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
widziałem autko na żywo, i co moge powiedzeic napewno felgi sa do wymiany bo miały już swoją historie co do środka to jedynie nie przemawia za mna jasne wykończenie zupełnie inaczej wyglada 1 z czarna tapicerka i kokpitem, miejscem jestem mile zaskoczony byłem przekonany że jest go mało a tu... bardzo nisko sie siedzi nie wiem czy nie niżej niż w e36 qpe, bagażnik jak na tą klase samochodu lepiej niż przyzwoity.
Mi sie podoba a co do modów nie mam pojecia co można zrobic
Darcyn tak jak mowiłem gratulacje i bezawaryjnej jazdy
Mi sie podoba a co do modów nie mam pojecia co można zrobic
Darcyn tak jak mowiłem gratulacje i bezawaryjnej jazdy
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
a czego się spodziewałaś?
filozofia była prosta. nie wróce do e39 e46 bo miałem i to z wysokiej półki żebym był zadowolony musiałbym kupić M5 albo M3. kupiłbym ale mnie nie stać. postanowiłme sobie że wróce do BMW ale tylko po 2004r. dlatego był SAAB i dlatego miało być sorento audi A3, golf5, subaru. rzutem na taśme pojawiło się 1er:
-bmw
-po 2004.
- W ZASIEGU FINANSOWYM.
decyzja zapadła szybko. w jeden dzień. będę miał BMW - nawet jeśli było by to najbrzydsze BMW na świecie.
auto jest fajne. jak nowe. ciesze sę nim choć porównując do 530d i 330cd jest tragedia
filozofia była prosta. nie wróce do e39 e46 bo miałem i to z wysokiej półki żebym był zadowolony musiałbym kupić M5 albo M3. kupiłbym ale mnie nie stać. postanowiłme sobie że wróce do BMW ale tylko po 2004r. dlatego był SAAB i dlatego miało być sorento audi A3, golf5, subaru. rzutem na taśme pojawiło się 1er:
-bmw
-po 2004.
- W ZASIEGU FINANSOWYM.
decyzja zapadła szybko. w jeden dzień. będę miał BMW - nawet jeśli było by to najbrzydsze BMW na świecie.
auto jest fajne. jak nowe. ciesze sę nim choć porównując do 530d i 330cd jest tragedia