Każda niedziela pod M1 w Zabrzu

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
tomekania2

Post autor: tomekania2 »

Cris

Post autor: Cris »

Ci mlodzi mezczy
adamwsb

Post autor: adamwsb »

heheheh... ciekawie to tam wyglada :D
e30fast

Post autor: e30fast »

to co adam jedziemy? chociaz jednym autem zrzucimy sie na paliwo i pojedziemy zobaczyc co Ty na to ?
adamwsb

moze pojade kiedys te cudowne wehikuly poogladac
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

adamwsb pisze:moze pojade kiedys te cudowne wehikuly poogladac
daj znac :D
Obrazek
adamwsb

hahahahaa nie ma sprawy :D
francik

Post autor: francik »

Moge sie z wami wybrac po ogladac te maszyny hahaha :lol:
Adam 84

Post autor: Adam 84 »

bylem pare razy - nie ma reguly - czasem jest ciekawie a czasem idzie zmarnowac i czas i paliwo i miec problemy z policja ale niestety to juz jest wliczone w takie wyjazdy ale ogolnie jest ok - czasem warto choc raz takie miejsce odwiedzic ;) pozdrawiam
k64
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: k64 »

witam , piszecie oficjalnie o czyms co nie powinno miec swiatla na FORACH itd, bylem tam nie raz i troche nie fajnie ze krytykujecie jakies kadety ospojlerowane plastikami ... nie wszyscy robia auto po to zeby wygladalo, sie zaloze ze nie jeden kadet zrobi wasze BMW mimo ze sam jestem posiadaczem bmki. Nie bylo was tam a juz z gory piszecie ze niechce wam sie tam wpadac ...
Rada na przyszlosc: mniej pisania o tym bo jeszcze wiecej policji tam bedzie - a chodzi przeciez o fajna zabawe . Ehh szkoda gadac. pozdrowka dla calego BTS .
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia ;) / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B :)
www.k64.pl BMW Performance
Obrazek
Cris

ale o co Ci chodzi?? policja dobrze wie co tam sie dzieje... skoro nawet w gazetach o tym pisza... jestem tam co 2 lub 3 niedziele... wiec wiem jak to wyglada :):)
k64
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

policja dobrze wie o tym ale nic nie robi, a jeszcze sie to pojawi w 2 ,3 gazetach i calkiem mozliwe ze beda robic ! moze sie tak zdazyc a nie musi, a nie pomyslales ze moze komus robisz krzywde dajac link do video z tego co sie tam dzieje? podjarany jestes impreza jak dziecko .
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia ;) / stage 3 in progress
Obrazek
Cris

skoro umieszcza to w necie to chyba mam do tego prawo... a podjarany jak dziecko nie jestem bo na lepszych imprezach sie bywalo... nie rozumie za bardzo o co Ci chodzi... jedyne co pojmuje to to ,ze krytykuja te kadety itp... widzialem co niektore z tych samochodow potrafia ... | nie wiem po co taka rozmowa prowadzaca do klutni...
k64
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

dobra, rob co chcesz - klutnie nie potrzebna. Ale lepiej zeby mojego auta na zadnym z tych filmikow nie bylo... pozdro
Obrazek
Cris

myslisz ze filmik jest mojego autorstwa?? nieee noo... dalem to co znalazlem na wideogooglach... wpisz sobie strafa fliwice i zobaczysz ile tego jest... poszukaj moze na ktoryms juz jestes... (w tym co pisales masz racje ze moglbym komus nieprzyjemnosc robic, ale ja wykorzystalem material ktory jest juz od dluzszego czasu w necie i to na portalu chyba bardziej znanym niz BTS.BBS.pl) Pozdrawiam
ODPOWIEDZ