_AdiK_ 318ti e36 Compact ==>Pomarańczka ;]
noo coś podobnego do ciebie z ego co mi wiadomo to alusek czasem jest cięższy niżeli stalóweczkaChcesz duży naciąg? Wiesz, że musisz się przygotować na to, że pompa wspomy może pójść szybko jak założysz takie wielkie i ciężkie fele z dużą gumą?
no już niedługo zrobi się ciekawie dziękuje za poztytwne opinie bo na innym forum ten typ zmian się niepodobaFajnnnneeee.... nic dodać nic ująć... teraz trzeba poczekać na resztę "smacznych" modów...
Czasem jest ale nie zapominaj, że trochę tej stali u Ciebie będzie__AdiK__ pisze:z ego co mi wiadomo to alusek czasem jest cięższy niżeli stalóweczka
Z przodu chcesz 8,5? to zakładaj 195/40, a z tyłu chciałeś 9,5? Zakładaj 205/40 ew 215. Tylko pod żadnym pozorem nie ładuj 45 po będzie balon. Wiem co mówię. 16 cali to za mała felga na 45. To naciąg będzie podobny jak u mnie.__AdiK__ pisze:noo coś podobnego do ciebie
Nie zapominaj, że każda opona się inaczej naciąga. Szczerze to ja myślałem, że naciąg będzie większy. W sumie ładnie sie naciągnęła, ale mogłem pójść w 195 przynajmniej z przodu.
Pamiętaj, że opona musi być skalowana na duże prędkości. Przynajmniej W.
..aha i nie bój się, że zedrzesz gumę, bo z czystym sumieniem moge powiedzieć, że tak zapie... tym autem, że doszedłem do wniosku, że ściąganie opon na naciągu to jeden wielki MIT!. Latam bokiem dzień w dzień praktycznie (już przestaję, bo szkoda mi opon) i nie ma bata żeby coś się działo. Nabiłem na 3 bary i od kiedy naciągnąłem gumy powietrze nie zeszło ani trochę z żadnej.
no tak chce.. tylko ze cięzko takie oponki dostać nie no ze one zleca z felgi to o to się nie boje wiele autek z tym śmiga jeszcze się nie spotkałem z takim przypadkiem
co do prędkosci to wiem a pozatym takie niskoprofilowe oponki tylka sa do wysokich prędkosci przystosowane no i fakrycznie patrze po oponce w mojej byłej coupecie miałem włąsnie taki profil 205/45 tylko ze 17 i był balonik hehe wiec te 40 to podstawa
co do prędkosci to wiem a pozatym takie niskoprofilowe oponki tylka sa do wysokich prędkosci przystosowane no i fakrycznie patrze po oponce w mojej byłej coupecie miałem włąsnie taki profil 205/45 tylko ze 17 i był balonik hehe wiec te 40 to podstawa
a koszuli w Hawajskie kwiatki nigdy nie miałeś..?? albo spodenek?? czy Hibiskus jest tylko zarezerwowany do kobiety..??:>Honik pisze: Te kwiaty na dachu spoko, ale nie dla faceta!
Ostatnio zmieniony 2011-03-27, 19:21 przez __AdiK__, łącznie zmieniany 1 raz.
noo to mam nadzieje ze ciepło sie za nieługo zrobi i pokażesz się wkoncu na letnim kapciu POzdrooo
[ Dodano: 2 Kwiecień 2011, 15:19 ]
Spotowe foteczki
Mały modzik aa jak cieszy modkę
Było tak
a jest tak
Narazie kółko przejsciowe Stal się poszerza
[ Dodano: 6 Kwiecień 2011, 22:36 ]
dzisiaj ładna pogoda była więc mała przymiareczka była
i na koniec od tylcaaa
pasek z aparata wlazł w kadr sooorrryy
[ Dodano: 29 Maj 2011, 22:52 ]
Obiecane foto felgi na aucie
[ Dodano: 12 Czerwiec 2011, 23:38 ]
Zlotowe Tychy
[ Dodano: 2 Kwiecień 2011, 15:19 ]
Spotowe foteczki
Mały modzik aa jak cieszy modkę
Było tak
a jest tak
Narazie kółko przejsciowe Stal się poszerza
[ Dodano: 6 Kwiecień 2011, 22:36 ]
dzisiaj ładna pogoda była więc mała przymiareczka była
i na koniec od tylcaaa
pasek z aparata wlazł w kadr sooorrryy
[ Dodano: 29 Maj 2011, 22:52 ]
Obiecane foto felgi na aucie
[ Dodano: 12 Czerwiec 2011, 23:38 ]
Zlotowe Tychy
O autku cisz , a kosi równo hehe Ogladalem na zlocie podoba sie , zapomnialem sprawdzić jaki tam naciąg z tyłu napisz cos ile to cali i jaka opone tam wlozyles , jakies dystanse ?? Kwiatek to jest rarytas hehe porobilem pare fot podobał się szukałem Cie , ale nie byłeś chyba w pobliżu ,bo pytalem kogo to ;D
Nie myslisz o BH i czarnej nerce ? i np. wsadzić soczewke i w okół zrobić ją w pomarańcz .
Cos takiego :
http://img690.imageshack.us/img690/5053/dsc02622v.jpg
Zamiast tego żółtego wsadzić BH i ten czerwony w pomarańcz Bedzie oryginalnie jak już walisz takim pomarańczem to pomyśl o tym
Nie myslisz o BH i czarnej nerce ? i np. wsadzić soczewke i w okół zrobić ją w pomarańcz .
Cos takiego :
http://img690.imageshack.us/img690/5053/dsc02622v.jpg
Zamiast tego żółtego wsadzić BH i ten czerwony w pomarańcz Bedzie oryginalnie jak już walisz takim pomarańczem to pomyśl o tym