BMW e36 by darek19150
- darek19150
- Małopiszący
BMW e36 by darek19150
BMW e36
Silnik 1,8 TDS M41
rok.produkcji:Październik 1994
TYP Nadwozia/Wersja:Saloon
Skrzynia Biegów :5 manualna
Kolor:czarny metalic
Opis wyposażenia:
Przednie lampy zmienione na angel eyes, tylne oryginalne,Felgi aluminiowe 15tki Bmw,Lustereczka z kierunkowskazami.
Poza tym wersja wnętrza jedna z uboższych,jedynie elektryczny szyberdach,radio JVC,centralny z pilota.
Mam już sportowy wydech,który w najbliższym czasie montuję,trochę sprzętu audio,własnej roboty skrzynia basowa bass reflex 30cm głośnik LTC,wzmacniacz 400wat rms,itd...
Uploaded with ImageShack.us
Silnik 1,8 TDS M41
rok.produkcji:Październik 1994
TYP Nadwozia/Wersja:Saloon
Skrzynia Biegów :5 manualna
Kolor:czarny metalic
Opis wyposażenia:
Przednie lampy zmienione na angel eyes, tylne oryginalne,Felgi aluminiowe 15tki Bmw,Lustereczka z kierunkowskazami.
Poza tym wersja wnętrza jedna z uboższych,jedynie elektryczny szyberdach,radio JVC,centralny z pilota.
Mam już sportowy wydech,który w najbliższym czasie montuję,trochę sprzętu audio,własnej roboty skrzynia basowa bass reflex 30cm głośnik LTC,wzmacniacz 400wat rms,itd...
B awara
M nie
W yzwala
M nie
W yzwala
- darek19150
- Małopiszący
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
Rafćl pisze:dobrze jest
angel eyesy fajna sprawa odmladzaja auto
chrome super pasuje i kontrastuje sie z czarnym lakierem
dawaj cleary na tyl a do srodka alu dywaniki i bezdie calosc ladnie pasowac
pozdr
ty tez sie tak nie spinaj czlowieku , pare fotek na Syndykata wrzuciles i w piorka obrosles , germanie za dyche , daj mu szanse , moze z czasem ogarnie auto , bez sensu nedzne sugestie ...
- darek19150
- Małopiszący
widzę że tu zawrzało
Powiem tak: Kto ma co do powiedzenia to wiadomo niech powie,co mam z autem zrobić to i tak zrobię.
Może na zdjęciach wygląda to troszeczkę gorzej niż na żywo,ale wg mnie robi jakieś wrażenie.
Większości moich znajomych się raczej podoba.
Każdy ma troszeczkę inną wyobraźnię,co do stylu BMW.Jedni lubią wszystko w oryginale i nic nie dodają tylko papcie z 20 calowymi felami i wielki kozak,a jeszcze 50 ty robi wiejski tunning z wygarem od czopera.
Mnie powiem szczerze nie ruszają komenty co do lamp czy lustertek.
Nie wzięły się one z pola,tylko zostały normalnie zakupione i dopasowane do auta.
Napewno nie będzie w modach które mam w planach przesady i nie zamiwerzam dawać tak jak wyżej pisał kolega lotki czy tam spojlera rodem z nascar.
Pozdrawiam i dzięki za komenty.
Powiem tak: Kto ma co do powiedzenia to wiadomo niech powie,co mam z autem zrobić to i tak zrobię.
Może na zdjęciach wygląda to troszeczkę gorzej niż na żywo,ale wg mnie robi jakieś wrażenie.
Większości moich znajomych się raczej podoba.
Każdy ma troszeczkę inną wyobraźnię,co do stylu BMW.Jedni lubią wszystko w oryginale i nic nie dodają tylko papcie z 20 calowymi felami i wielki kozak,a jeszcze 50 ty robi wiejski tunning z wygarem od czopera.
Mnie powiem szczerze nie ruszają komenty co do lamp czy lustertek.
Nie wzięły się one z pola,tylko zostały normalnie zakupione i dopasowane do auta.
Napewno nie będzie w modach które mam w planach przesady i nie zamiwerzam dawać tak jak wyżej pisał kolega lotki czy tam spojlera rodem z nascar.
Pozdrawiam i dzięki za komenty.
B awara
M nie
W yzwala
M nie
W yzwala