[E36] MOJE BMW E36 Compact 1,6 rocznik 94

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Piomar
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Piomar »

Mam dylemat czy na wiosnę kupić gwint czy sprężyny obniżające -60 /-40??
A co do obu gdzie kupić i gdzie założyć i jakie ceny?? Chodzi o nowe oczywiście.
:bmw:
Ostatnio zmieniony 2010-12-26, 12:53 przez Piomar, łącznie zmieniany 1 raz.
Kubok
Maniak forumowy

Post autor: Kubok »

Kolego, jeśli nie masz amortyzatorów sportowych o krótszym skoku, to takich sprężyn nie ma sensu zakładać!

Gwint alledrogo a'la TA Technix kupisz za 900 zł. komplet nowy, więc raczej nie ma się co zastanawiać :)
Awatar użytkownika
Piomar
Zaawansowany forumowicz

Wczoraj nieźle się wkurzyłem. Pojechałem przed pracą z mamą na małe zakupy do tesco i na cmentarz. Wyjeżdżając z parkingu stałem prawidłowo na wyjazd a Blondynka w czerwonym Uno przejechała mi zderzakiem po lewym boku i jeszcze nawet z auta nie wysiadła żeby przeprosić. A sądząc po jej samochodzie to nie był jej pierwszy raz bo zderzak oberwany i strzaskany reflektor, przynajmniej wgniecenia nie ma. :mad:
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

i co puściłeś ją wolno, trzeba było za nią zasówać
Awatar użytkownika
Piomar
Zaawansowany forumowicz

wiesz nieźle ją opier..... ale niestety na nic więcej czasu nie było bo roboty trzeba było jechać. Na szczęście nic poważnego autu się nie stało wgniecenia nie ma a rys jakiś głębokich też nie bynajmniej przez brud teraz nie widać. Mam trochę jej lakieru na boku
Jakby było coś poważnego to albo bym próbował się z nią dogadać albo na policję bym dzwonił.
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Jeśli to tylko lakier od niej z uno to ściągniesz to bez problemu pasta n szmacie :) Jesli był tam kit to licz się z pęknięciem :D No w marasie to i tak nic nei widac :) W zyciu bym nie odpuścił :) Mi ostatnio na całej długości drzwi poszła piska pod listwa dość nisko chyba jakiś wózek w sklepie zauważyłem dopiero w domu no i dość głęboko ale zalałem farbą żeby nie zgniło . Nikt nic nie widział , ani nie słyszał .
Awatar użytkownika
Piomar
Zaawansowany forumowicz

Proszę o zamknięcie tematu auto idzie wkrótce na sprzedaż.
Zablokowany