E36 by MKESYK22
E36 by MKESYK22
Czesc To moja BMW e36 sedan:P
Kupiona 7.07.2009r. Jest to BMW e36 sedan z silnikiem 2.0 vanos( vanos juz stuka:)
Samochod ma przejechane 21000 tys.Kolor cosmoschwarz-metallic dwie poduszki, esp, asr, klimatyzacja i takie tam:) W samochodze zostaly poszerzone nadkola bo nie miascily sie kola, zalozony jest ksenon o barwie 6000K krzyze w halogenach i lampy zrobione na czarno.Kola to Brocki 16" 9 cali et 10 opony 225/45.. Samochod chcial bym jescze polozyc na glebie:) I zamontowac jakis tlumnik ( bo mam przelot od silnika do konca sama rurka i jest tragedia... ;/ ) A o to kilka zdjec jak wyglada jak ja kupilem az do dzis
Tak bylo na poczatku..
[/img]
[/img]
Kilka zdjec z remontu:)
[/img]
[/img]
[/img]
No a tak wyglada dzis:)
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Kupiona 7.07.2009r. Jest to BMW e36 sedan z silnikiem 2.0 vanos( vanos juz stuka:)
Samochod ma przejechane 21000 tys.Kolor cosmoschwarz-metallic dwie poduszki, esp, asr, klimatyzacja i takie tam:) W samochodze zostaly poszerzone nadkola bo nie miascily sie kola, zalozony jest ksenon o barwie 6000K krzyze w halogenach i lampy zrobione na czarno.Kola to Brocki 16" 9 cali et 10 opony 225/45.. Samochod chcial bym jescze polozyc na glebie:) I zamontowac jakis tlumnik ( bo mam przelot od silnika do konca sama rurka i jest tragedia... ;/ ) A o to kilka zdjec jak wyglada jak ja kupilem az do dzis
Tak bylo na poczatku..
[/img]
[/img]
Kilka zdjec z remontu:)
[/img]
[/img]
[/img]
No a tak wyglada dzis:)
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Nareszcie ktoś z rejestracją SZA ....
czarne nery... pięknie;]
lusterka jak najbardziej do szuflady;]
ogółem bunia prezentuje się okey;)
czarne nery... pięknie;]
mnie się podobają;] takie inne niż wszystkiewbs pisze:Dwa olbrzymie minusy to te kolce na felgach
lusterka jak najbardziej do szuflady;]
ogółem bunia prezentuje się okey;)
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
Co do znaczka to nie wiem czy go usune bo pod nim mam dziure i po to tam jest:P CO do felg to mysle aby pomalowac je na czarno pod kolor samochodu ale bez rantu zeby zostal polerowany..A gleba to musi byc wiem bo ochydnie wyglada ale chcialem jescze naciagnac 205 opony i dopiero ja polozyc i zgrac wszystko:)
dokładnie..zawias pisze: smialo spuszczaj w dol o pol metra
Po co tam jest jak to wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha. Nawet m packa nie masz ;/ wieśniaczysz auto.. sorry, ale mówię prawdę i każdy mnie poprze, że M na klapie to kicha. M jest na tasmie, chyba nikt nie wiercił specjalnie dziury.MEKSYK22 pisze:Co do znaczka to nie wiem czy go usune bo pod nim mam dziure i po to tam jest:P
O lusterkach zapomniałem, one też out i będzie ładna bumawywal te lusterka!!