[E36] Luciusz
[E36] Luciusz
Witam..
Oto moje autko:) wymaga troche pracy i poswiecenia bo duzo mu do idealu brakuje..
E36 Coupe 2,0 M52 Siemens
rok: 1996
Pare drobiazgow z M pakietu
Felgi: 17" Motorsport (chyba nieorginalne):/
Wyposazenie:
-Climatronic (nie dziala) uklad szczelny z czynnikiem brak wentylatora chlodnicy i czujnika na osuszaczu.. moze kiedys przyjdzie na to czas:)
-elektryczne przednie szyby
-sportowe fotele, podgrzewane
-ASC,ABS
-duzy BC
-2x airbag
-centralny zamek:P
i pare tam drobiazgow:)
dodatki:
-gwint: przod Koni ,tyl TA Technix (przod TA technix w rezerwie)
-lampy przednie Hella (bo z tego co wiem sa ZKW lub Bosch)
najblizszy czas:
-rozporki przod + tyl (przod zabawkowy aluminiowy-jak narazie)- czekaja na montaz
-tuleje poliuretanowe na cale auto - czekaja na montaz
-opony Michelin Pilot Primacy 225/45/R17 - czekaja na montaz
dalsze plany:
wymiana silnika na jaki jeszcze nie wiem od 2,8 + , nie koniecznie R6:)
uklad hamulcowy..
W styczniu mialem przygode i do wymiany jest tez: maska, zderzak (i czesci klimy o ktorych wczesniej wspomnialem)
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
foty auta po kupnie..
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
Oto moje autko:) wymaga troche pracy i poswiecenia bo duzo mu do idealu brakuje..
E36 Coupe 2,0 M52 Siemens
rok: 1996
Pare drobiazgow z M pakietu
Felgi: 17" Motorsport (chyba nieorginalne):/
Wyposazenie:
-Climatronic (nie dziala) uklad szczelny z czynnikiem brak wentylatora chlodnicy i czujnika na osuszaczu.. moze kiedys przyjdzie na to czas:)
-elektryczne przednie szyby
-sportowe fotele, podgrzewane
-ASC,ABS
-duzy BC
-2x airbag
-centralny zamek:P
i pare tam drobiazgow:)
dodatki:
-gwint: przod Koni ,tyl TA Technix (przod TA technix w rezerwie)
-lampy przednie Hella (bo z tego co wiem sa ZKW lub Bosch)
najblizszy czas:
-rozporki przod + tyl (przod zabawkowy aluminiowy-jak narazie)- czekaja na montaz
-tuleje poliuretanowe na cale auto - czekaja na montaz
-opony Michelin Pilot Primacy 225/45/R17 - czekaja na montaz
dalsze plany:
wymiana silnika na jaki jeszcze nie wiem od 2,8 + , nie koniecznie R6:)
uklad hamulcowy..
W styczniu mialem przygode i do wymiany jest tez: maska, zderzak (i czesci klimy o ktorych wczesniej wspomnialem)
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
foty auta po kupnie..
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
By luciusz at 2011-04-08
Napewno napisze jaka jest roznica... prawdopodobnie zaczne zmieniac to w przyszlym tygodniu, bo troche bedzie z tym robotyWaldi pisze:Ładna sztuka
Daj znać jak już będziesz miał założone te tuleje (jaka różnica w jeździe).
A co do lamp tylnich to nie wygladaja tak tragiczne, narazie zostana... bo sam nie wiem czy chce z bialym kierunkiem, wszyscy na takie zmieniaja... chyba ze wroca pomaranczowe na przod i tyl... wszystko jest kwestia gustu.. zawsze mozna gdzies kupic na aukcji takie tunningowe (zart)
kierownica tez srednio mi sie podoba ale dobrze sie ja trzyma... chodz jak by sie znalazla jakas ori z M to cos sie pomysli:)
Teraz szukam X-brace kiedys widzialem na alledrogo ale jakos sie nie zdecytowalem i poszla..
sport zice sa;) bez skory ale sa..Kaper pisze:Kierka tutaj mi ewidentnie nie pasuje i jak będziesz mieć okazję to wymieć zice w aucie na sport size
ostatnio wymienilem: czujnik walu i walka na VDO cena troszke ciezka ale auto ineczej sie zachowuje.. a przeczyna wymiany raczej wiadoma.., popekana izolazcja przewodow... niby proste ale nie do naprawienia bo same czujniki sa zalane i nierozbieralne..
wymienilem tez wkoncu opony... i nie jest tak zle jak myslalem.. chodz do idealu daleko..
jak by kotos przy okazji mial mozliwosc sprawdzenia VIN'u pelnego bo czasem mysle ze to czerwony sedan;P
WBABF51010EP11404