[E36] spszecik u raflika
hejo mam takie pytanko co do tego spotu jak mam was znalesc w wodzislawiu bo troche nieznam tego miasta?coprawda blado wyglada te moje e36 w porownaniu do tych waszych coupejek ale moze wpadne no i czy sa to raczej normalne spokojne spoty czy cos ala nielegalne wyscigi?paly mnie niescigaja ale poco miec znimi doczynienia no nie?pozdrawiam
A jak nie wiesz jak dojechac to zapraszam do Rybnika i wezme cie stad ze soba heherapanu pisze:hejo mam takie pytanko co do tego spotu jak mam was znalesc w wodzislawiu bo troche nieznam tego miasta?coprawda blado wyglada te moje e36 w porownaniu do tych waszych coupejek ale moze wpadne no i czy sa to raczej normalne spokojne spoty czy cos ala nielegalne wyscigi?paly mnie niescigaja ale poco miec znimi doczynienia no nie?pozdrawiam
witam awiec tak do rybnika jak i do wodzislawia trafie bo zreszta jechal bym na rybnik od strony gliwic i potem odbil bym na wodzislaw z tego co czytalem to bedzie to na placu pekasu czy sie myle? ale jakbym mial bladzic to fajnie by bylo jakbym mial jeszcze jakis dokladniejszy namiar typu adres albo czyjs numer tela jesli to nieproblem i wyczytalem ze byla taka propozycia by ten spocik odbyl sie tak mniejwiecej o 19?
Dokladnie jak Krzys napisal 17:00 na wjerapanu pisze:witam awiec tak do rybnika jak i do wodzislawia trafie bo zreszta jechal bym na rybnik od strony gliwic i potem odbil bym na wodzislaw z tego co czytalem to bedzie to na placu pekasu czy sie myle? ale jakbym mial bladzic to fajnie by bylo jakbym mial jeszcze jakis dokladniejszy namiar typu adres albo czyjs numer tela jesli to nieproblem i wyczytalem ze byla taka propozycia by ten spocik odbyl sie tak mniejwiecej o 19?
hm brzmi ciekawie wsumie pszejechal bym sie w takiej kolumnie tak na koniuszku zeby nieszpecic tylko czy ktos moze mi mniejwiecej napisac jak dojechac do tego media?wjade do rybnika od strony gliwic ulica rybnicka domyslam sie ze widzialem juz gdzies ten sklep ale jak nazlosc nieumie skojarzyc teraz drogi.pozdrawiam
No to jak nie wiesz jak dojechac do Media to jak pojedziesz z Gliwic prosto to dojedziesz do Pl. Wolnosci hehe To tam mozemy sie spotkac bo tam mieszkam Prosty dojazd... Tak kolo 16:15 bys musial u mnie byc przed domem a potem jedziemy na Media odebrac reszte ekipy Porapanu pisze:hm brzmi ciekawie wsumie pszejechal bym sie w takiej kolumnie tak na koniuszku zeby nieszpecic tylko czy ktos moze mi mniejwiecej napisac jak dojechac do tego media?wjade do rybnika od strony gliwic ulica rybnicka domyslam sie ze widzialem juz gdzies ten sklep ale jak nazlosc nieumie skojarzyc teraz drogi.pozdrawiam
jak mi sie uda to do zlotu dotsze wsparcie do tych glosniczkow jakis maly piecyk alpinki zeby radyjko niecierpialo bo narazie to i tak sobie radzi jak to gra to ocenicie sami mysle ze nic mi planow nipopsuje i bede na spociku 26 wiadomo tylko ze kazdy ma inne ucho i guscik muzyczny ja sam jestem cieka jak wam w autku spszecik smiga bo zeby cos przerobic to musze miec jakies porownanko no nie?pozdrawiam wszystkich.