Po 1wsze on nie jest w klubie... Wiec go regulamin chyba nie dotyczy? A po 2 miło by Wam było jakby ktoś po nazwisku publicznie wam jechał?
[ Dodano: 11 Kwiecień 2011, 22:25 ]
2 sprawa kazdy auto ma dla własnych potrzeb... ¯e on sobie katuje te e39 to niech katuje znów mu walnie głowica i kupi 3 silnik jego sprawa... Ma na to bułe to sobie katuje
[ Dodano: 11 Kwiecień 2011, 22:26 ]
3 sprawa w jego imieniu PROSZę USUN¡ć JEGO NAZWISKO Z FORUM!
No to na 2 raz wystarczy podejść i to powiedzieć... upomnieć a nie jechać na forum po kimś a jak podszedł do czyjegoś tam e39 zobaczyć dlaczego takie zainteresowanie... to jakoś nikt nic nie powiedział... A teraz kazdy sie żali czego to on nie odwalil...
Adio pisze:No to na 2 raz wystarczy podejść i to powiedzieć... upomnieć a nie jechać na forum po kimś a jak podszedł do czyjegoś tam e39 zobaczyć dlaczego takie zainteresowanie... to jakoś nikt nic nie powiedział... A teraz kazdy sie żali czego to on nie odwalil...
Adio jestes w BTS to jak juz kumple przyjada na Spot to zadbaj o to zeby tak nie robili i powjedz jaki jest regulamin o ile go sam znasz.
jak bym byl jeszcze wtedy to bym osobiscie mu powiedzial ale wczesniej pojechalem. Na twoj gust dobrze robil szalejac tam miedzy autami i ludziami? Tam nawet byly dzieci...
Nazwisko usune.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
A czy to ja latałem bokami? Jak kilka innych osob z klubu _________ maniane to kazdy się z tego smiechy robił. Bardzo dobrze pamietam takie sytuacje...
Wypowiedź została nagrodzona
Ostatnio zmieniony 2011-04-14, 18:08 przez Adio, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu nie chodzi o to czy jest w klubie czy nie, bo takim incydentem psuje reputacje klubu Jak robimy spot a tym bardziej w takim mijescu na markecie to troche lipa tak szalec, rozumie jakby to byla strefa w rydach tam gdzie nie ma ludzi i ruchu. W kazdej chwili moglo cos sie stac. Z tym sie zgodze jego auto niech robi co chce nawet jak dla mnie moze go katowac az padnie.
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
Nie mówie że jest wzorem do naśladowania... troche w inny sposób zrozumiał spota on odebrał go w inny sposób i szukał rozrywki w jakims upalaniu itp...