Krzys pisze:najlepiej kupic bogato wyposazone w m paku bo wkladnie wszystkiego pokolei jest nieoplacalne
Teraz juz wiem, ale przekonałem sie na własnym przykładzie, bo moja własnie uzbrajam w m pak, i te inne bajery zajmuje do duzo casu i niesamowicie odchudza...portfel
ale za to jak to cieszy kiedy buduje sie wlasny projekt od podstaw i jest sie czym pochwalic i patrzec na wlasne dziecko jak staje sie coraz piekniejsze i bogatsze
Było:
e36 318 sedan e32 730 e32 750iL e30 320 coupe e36 318is coupe e39 520 sedan ->e36 320 coupe
Jest:
e39 530i touring
e36 328 cabrio
Krzys pisze:najlepiej kupic bogato wyposazone w m paku bo wkladnie wszystkiego pokolei jest nieoplacalne
Teraz juz wiem, ale przekonałem sie na własnym przykładzie, bo moja własnie uzbrajam w m pak, i te inne bajery zajmuje do duzo casu i niesamowicie odchudza...portfel
a ile takie kupowanie i składanie daje radochy jak kupisz gotowe to nie jest to samo....liczy sie to że z niczego zrobiłeś coś...ładne bmw
jedno zrobilem wiec wystarczy doswiadczenia
Fatum, auto nie idzie do rozebrania.
Radosc jest jak sie to wszystko zlozy, ale to co wlozylem to bym mial 2 takie same i jeszcze by na rok paliwa zostalo
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE