[E36] Kabrioletti
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
Krisstoff, Będzie to poprawione. Czas i Chęci
aaddriaannn, hehe a w twoim wszystko idealne? Ahh no zapomniałem masz pare lat młodsze e46
Krzys, Dzięki... jeden co rozumie o co w tym chodzi
Nie kupiłem perełki .... ale zrobie z niej gwiazde!
[ Dodano: 15 Kwiecień 2011, 22:51 ]
Właśnie przód pójdzie w dół
aaddriaannn, hehe a w twoim wszystko idealne? Ahh no zapomniałem masz pare lat młodsze e46
Krzys, Dzięki... jeden co rozumie o co w tym chodzi
Nie kupiłem perełki .... ale zrobie z niej gwiazde!
[ Dodano: 15 Kwiecień 2011, 22:51 ]
wbs pisze:Proponowałbym jeszcze przód troszkę w dół, a będzie kosa Nieźle się autko odmieniło na plus oczywiście!
Właśnie przód pójdzie w dół
Niestety nie , bo gdy kupywałem auto to tez miał kilka mankamentów , z którymi wstyd było mi się pokazać na ulicy , wiec musiałem to doprowadzić do ładu i dopiero kiedy to ogarnąłem to już swobodnie wyjeżdżałem na ulice - bo było mi wstyd. Mam tez kilka rzeczy do zrobienie które mnie drażnią ale nie widać ich wiec tez zwykły kowalski tego nie zauważy .Widziałem to w SWD i naprawdę zrób cos z tym autem (chodzi mi o te nadkola) ale nie masz się czym przejmować bo jak popatrzałeś na inne auta to wyglądały tragedia no i były młodsze od Twojego a gdy zapytałem czy było bite to usłyszałem ze co tam ze bite "najważniejszy ze silnik jest igiełka - wiesz jak idealnie chodzi" a jak popatrzało się na blacharkę to tu odstawało tu brakowało itpMarcinE36Cabrio pisze:aaddriaannn, hehe a w twoim wszystko idealne? Ahh no zapomniałem masz pare lat młodsze e46
Aleco tam liczy się gleba dobra felga skóra i komóra … no i najważniejsze ze jest BMW
Dzisiaj ogladnalem sobie dosc dokladnie cale autko
I powiem tak :
Nadkola sa straszne, bo jeszcze lakier jest popekany, ale wlasciciel widac ze ogarniety i juz nie dlugo beda zrobione i wszytsko bedzie miod malina.
Potrzeba teraz tylko chwile pracy i bedzie cacy.
Auto widac, ze zadbane + calkiem przyjemne wyposazenie Jedyne czego brakuje to dachu elektrycznego, ale skladalismy dach i jest to doslownie 15 sekund roboty
Gleba tez niczego sobie
Powodzenia w dalszych modach
I powiem tak :
Nadkola sa straszne, bo jeszcze lakier jest popekany, ale wlasciciel widac ze ogarniety i juz nie dlugo beda zrobione i wszytsko bedzie miod malina.
Potrzeba teraz tylko chwile pracy i bedzie cacy.
Auto widac, ze zadbane + calkiem przyjemne wyposazenie Jedyne czego brakuje to dachu elektrycznego, ale skladalismy dach i jest to doslownie 15 sekund roboty
Gleba tez niczego sobie
Powodzenia w dalszych modach