zna ktos te e36 cabrio ?

Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

tylko Noname cos napisal... a wiem jaki jest NoName.. jemu nic nie pasuje , tylko to co on ma jest perfect :mrgreen:
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Binio-LODZ pisze:No właśnie jakiś czas temu juz było o tym aucie.
A tego już niestety nie znalazłem... Może zapytaj gdzie pisali o tym?
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Ostatnio tez wsumie sie troche tym cabrio interesowalem.

Napisalem do no name'a PW.

Mysle ze sie nie obrazi jak pokaze co napisal :)

"Tak ogladalem w Pazdzierniku ( wtedy cena byla 19.600zl ) Auto na zdjeciu ladne na zywo tragedia. Rdza , rysy od papieru sciernego pod lakierem , miernik w 80% wychodzil poza skale ! jesli zlapal to bylo 600-900 . Nie malowany byl tylko tylny pas pod klapa bagaznika . Nawet na przednich slupkach przy szybie wychodzilo ponad 900 na mierniku ! Autem nie jechalem bo nie bylo sensu , silnik zalany olejem i slychac grzechotanie w vanosie ."

Co z tym zrobisz to juz twoja sprawa Zawiasie :)
Pozdrawiam.
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

"Tak ogladalem w Pazdzierniku ( wtedy cena byla 19.600zl ) Auto na zdjeciu ladne na zywo tragedia. Rdza , rysy od papieru sciernego pod lakierem , miernik w 80% wychodzil poza skale ! jesli zlapal to bylo 600-900 . Nie malowany byl tylko tylny pas pod klapa bagaznika . Nawet na przednich slupkach przy szybie wychodzilo ponad 900 na mierniku ! Autem nie jechalem bo nie bylo sensu , silnik zalany olejem i slychac grzechotanie w vanosie ."

mam pytanie odnosnie mierzenia tym miernikiem w jakich pomiarach to bylo?? mikrony czy co??
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Nie mam pojecia. ale z tego co wiem, a raczej nie znam sie na tym jakos mega, to powinno byc w mikronach :)
FaTuM

Post autor: FaTuM »

może we wiadrach kitu ? :D ja wiem tylko tyle ze 2 miesiace temu widziałem ja dokladnie za te 19 tysiecy :)
Cobi
Małopiszący

Post autor: Cobi »

Co można wywnioskować ze zdjęć?

1. Dlaczego na wszystkich fotach koła są ustawione prosto a na fotce z wnetrza kierała jest bokiem?
2. Właściciel ma groznego psa? Chyba szarpał mu za fotel kierowcy z lewej strony.
3. Dlaczego na zdjęciu z pod maski kielichy różnią sie od siebie odcieniami?
4. Dlaczego przednie prawe drzwi nie pasują do przedniego błotnika? (są dużo niżej).

Odpowiedz chyba zna kazdy z nas :cry:
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

lucky tam podjedzie w sobote i bedzie wiadomo , ale narazie jestem na NIE , zobaczymy :wink:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ogloszenie nieaktywne.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

ma ktos numer do tego goscia z ogloszenia bo ja nie zapisalem a ogloszenie juz nieaktywne

[ Dodano: 16 Kwiecień 2011, 19:41 ]
Wlasnie wrocilem z ogledzin tej E36 cabrio i tak sa 2 elementy ktore nie byly szpachlowane i malowane jest to tylnia klapa i lewy przedni blotnik pozatym cala reszta auta szpachel badz tez kilkunastokrotnie malowany element gdyz miernik pokazal od okolo 260 do 1800 mikronow. Wedlug numeru Vin orginalnie to bylo 328 w automacie jesli chodzi zas o wyposazenie to fotele byly sportsize podgrzewane teraz sa te z m3, listwy na desce drewniane (obecnie sa plastiki) to takie szczegoly, dach jest w dobrym stanie poza tylnie szyba ktora w kilku miejscach jest popekana i sklejona tasma. Pod dywanikami nie ma wilgoci jest sucho ale mamy taka pogode ze nie powinno nic tam byc. Nadkola jak i prawie cale nadwozie sa w szpachli wiec nie gnija :) Silnik chodzi rowno i nie kopci zero dymka wedlug papierow w 2008 na ostatnim przegladzie w niemczech bunia miala 196 tys km obecnie ma 226 tys km. Jesli chodzi o goscia to zna sie na bmw mial ich kilka ta bunie ma od maja tamtego roku.

Wedlug mojej oceny NIE KUPOWAC Pozdrawiam :bmw:
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

dzieki wielkie , ludzie sa pop... wiedza ze maja ulepa a cenia na 18tys 15letnie auto ... rozumie igla ale ulep ?! dzieki wielkie Lucky stawiam browara jak bede w Polsce :bmw:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

zawias teraz ciezko o auto nierobione. Czy duzo kitu jest to tez niewiadomo bo moglo byc malowane poprostu na stary lakier i grubosc lakieru sie zwieksza. Silnik ok, blacha ok, dach ok oprocz szyby ktora kosztuje ok 500zl z wymiana. Szkoda ze nie ma linka bo bym jeszcze raz zerknal. Moje cabrio a byle Ficka tez bylo bite z przodu i wiekszosc elementow malowana. Ale jesli ktos to zrobil dobrze to nic sie z tym nie bedzie dzialo. Wazne ze cwiarki niewstawiane, podluznice proste i auto 4 sladow nie zostawia za soba.
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Autko ladnie sie prezentuje to fakt. Ale z tym ze bylo kilka razy malowane to sie nie zgodze gdyz musialoby byc malowane kilka razy. Moze jakis lakiernik sie wzpowie ile mikronow ma jedna warstwa lakieru. Z tym na odcinku 5 cm skoki w pomiarach z 360 na 1600 mikronow to raczej nie efekt kilkukrotnego malowania
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

jesli sa skoki to wiadomo ze lipa. A co koles z komisu na te roznice w grubosci lakieru?
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

to nie jest z komisu a od osoby prywatnej, mowil ze napewno byla cala malowana on malowal tylni zderzak bo mu babka w tyl wjechala i nie wypieral sie tego ze z autem cos moglo byc nie tak aczkolwiek jemu nic na ten temat nie wiadomo
ODPOWIEDZ