[E30] E30 318 IS coupe Bawara
[E30] E30 318 IS coupe Bawara
Witam, chciałem wam przedstawić moją BeeM
Jest to model E30 318 IS coupe koloru czerwonego.
Jest to ori ISa , dla większości z Was nic specjalnego ale ja się przesiadłem z zagazowanego seata toledo 1.6.
Silnik
1.8 136 KM
Wyposażenie
-wspomaganie
-elektr. lusterka
-centralny zamek
Do tej pory zrobiłem
Instalacja audio
Radio Alpine
głośniki Pioneer
wzmacniacz Rockforda Fosgate
skrzynia Power Bas
kable Dietz
¯ółte lampy (HOME made )
Dokładka IS w czarnej strukturce ( poprzedniemu właścicielowi ukradli jak i stłukli halogeny)
Plany
Chcę obniżyć ją w granicach -60/-40 by zniwelować szpary w nadkolach oraz znaleźć jakieś ładne felgi albo z E30 albo wiekowo pasujące do e30 oraz zakupić halogeny i również je przerobić na żółte. Tylne kierunki chcę pomalować na czerwono oraz założyć wydech końcowy z 2.5 z dwiema rurkami w polerce.
Generalnie chciałbym iść w stronę cult style'u i przedewszystkim nie mam parcia czasowego bo jest to moje typowe weekendowe auto które w zimie nie jeździ jak i w deszczu więc nie muszę jej zrobić dziś ani jutro bo nawet fundusze mi nie pozwalają:) , ale powoli chcę iść do przodu:)
Pozdrawiam
W dniu kupna.
Na wiosnę
By galadadon at 2011-03-18
By galadadon at 2011-03-02
By galadadon at 2011-03-13
Pozdrawiam:)
Jest to model E30 318 IS coupe koloru czerwonego.
Jest to ori ISa , dla większości z Was nic specjalnego ale ja się przesiadłem z zagazowanego seata toledo 1.6.
Silnik
1.8 136 KM
Wyposażenie
-wspomaganie
-elektr. lusterka
-centralny zamek
Do tej pory zrobiłem
Instalacja audio
Radio Alpine
głośniki Pioneer
wzmacniacz Rockforda Fosgate
skrzynia Power Bas
kable Dietz
¯ółte lampy (HOME made )
Dokładka IS w czarnej strukturce ( poprzedniemu właścicielowi ukradli jak i stłukli halogeny)
Plany
Chcę obniżyć ją w granicach -60/-40 by zniwelować szpary w nadkolach oraz znaleźć jakieś ładne felgi albo z E30 albo wiekowo pasujące do e30 oraz zakupić halogeny i również je przerobić na żółte. Tylne kierunki chcę pomalować na czerwono oraz założyć wydech końcowy z 2.5 z dwiema rurkami w polerce.
Generalnie chciałbym iść w stronę cult style'u i przedewszystkim nie mam parcia czasowego bo jest to moje typowe weekendowe auto które w zimie nie jeździ jak i w deszczu więc nie muszę jej zrobić dziś ani jutro bo nawet fundusze mi nie pozwalają:) , ale powoli chcę iść do przodu:)
Pozdrawiam
W dniu kupna.
Na wiosnę
By galadadon at 2011-03-02
By galadadon at 2011-03-13
Pozdrawiam:)
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
Dzięki koledzy, cieszy mnie to że znam praktycznie całą historię tego autka bo kupiłem je od kolegi przed kolegą miał je jego dziadek w niemczech w Polsce jest lat 6 no i co najważniejsze ostatni właściciel czyli mój znajomy nie jest typem człowieka co kupuje BMW żeby je kapić tylko bardzo dbał o to auto , czyli regularne wymiany płynów filtrów itp , jak coś się psuło to wymieniał od razu, no i najważniejsze auto nie zaliczyło dzwona, miało małe wgniecenie na masce na zasadzie lekko wgiętego rogu maski i błotnika na powierzchni 3 cm i tylko dlatego miało malowaną maskę i błotnik. zresztą postaram się za tydzień podjechać na IKEE żebyście mogli zobaczyć sami:)
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz