naklejki na tylna boczna szybe
za naklejki wylozylem z wlasnej kieszeni i sam zrobilem projekt i sam skladalem zamowienie. Zysku mam cale 0% a jeszcze musze czasem jechac na poczte z wlasnej kieszeniu pakowac i wyslac(oprocz oplaty za przesylke), to samo z ramkami czy innymi bajerami. Kazdy z klubowiczy dostal swoje naklejki juz dawno no chyba ze co rok przy skladce beda chcieli nowe. Ale o tym trzeba bardziej podyskutowac w klubowym dziale bo ja nie dysponuje kontem klubowym.
Co do naklejek to pewnie jakies zostana bo jeszcze nie wszyscy odebrali a nie chcialbym zeby komus braklo jak to mialo przypadek z kubkami. W przyszlym tygodniu wszystko rozdziele i bede wysylal razem z ramkami bo przed swietami nie mialem czasu tego zrobic.
Jesli naklejek braknie to nie bedzie problemu zeby zrobic nowe zamowienie.
Co do naklejek to pewnie jakies zostana bo jeszcze nie wszyscy odebrali a nie chcialbym zeby komus braklo jak to mialo przypadek z kubkami. W przyszlym tygodniu wszystko rozdziele i bede wysylal razem z ramkami bo przed swietami nie mialem czasu tego zrobic.
Jesli naklejek braknie to nie bedzie problemu zeby zrobic nowe zamowienie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Krzysiu mi nie chodzi o to ze zarabiasz na tym czy cos nawert jestem ci wdzieczny ze sie tym zajmujesz bo zawsze jest milion chetnych do zalatwienia czegos a na koncu neima nikogo czego u ciebie nigdy nie bylo. Nie chodzi mi tez o to ze co roku kazdy ma dostawac nowe naklejki ja osobiscie dostalem dwie 3 lata temu teraz zmienilem auto po 3 latach wiec chcialbym kolejne dwie a nie ze co roku sobie zmieniam w takim przypadku wg mnie powinny byc darmowe dla klubowiczy rozumeim moemnty gdzie ktos w ciagu rokiu chce 5 czy 6 kompletow ehhh długo by gadac...
Wiec jutro bede wysylal ramki itd.
Naklejki dla Przygody, Kacika, CICHEGO, Daro e36, beda u Przygody. Wiec tam je mozna odebrac. Czy jest ktos jeszcze kto nie odebral naklejek a wplacil pieniazki i znajduje sie na liscie? Jest to dla mnie wazna informacja bo sa chetni na naklejki ktore mi zostaly i nie chcialbym zeby braklo dla kogos.
Naklejki dla Przygody, Kacika, CICHEGO, Daro e36, beda u Przygody. Wiec tam je mozna odebrac. Czy jest ktos jeszcze kto nie odebral naklejek a wplacil pieniazki i znajduje sie na liscie? Jest to dla mnie wazna informacja bo sa chetni na naklejki ktore mi zostaly i nie chcialbym zeby braklo dla kogos.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz