[E39] Siwucha by GREG_V8
- Patryksson
- Małopiszący
- GREG_V8
- Zaawansowany forumowicz
Autko w końcu zostało zglebowane Springi to KW 50/20 narazie na seryjnych amorach Sachs Supertouring ale do 2 tygodni powinny dojść do mnie sportowe amorki z FK więc auto trochę się podniesie ,szczególnie z tyłu bo obecne amorki już umierają . Cały czas poluje na fajny felunek ale narazie niczego nie znalazłem.... . Fotki niestety z tostera
Banditen Motor Wagen
- GREG_V8
- Zaawansowany forumowicz
Na springach śmiga się bardzo fajnie, są dość twarde . Amorki z przodu dają rade bez problemu ,za to tył skacze jak koza ale to pewno wina amorków ,które nie są w nie najlepszym stanie Ale już auto zaczyna ładnie się prowadzić bo bardzo wnerwiało mnie przechylanie się budy na seryjnym zawieszeniu A z felgami mam problem jak diabli bo nie znalazłem jak dotąd od 2 miesięcy niczego fajnego w normalnej kasie, poszukiwania trwająBeleX pisze:na tych felgach nie wyglada to za okazale...16tki stanowczo za male...tyl baaardzo schowany ginie z boku....
jak sie smiga na takich springach ? seryjne amorki narazie daja rade ? bo ladnie siadla...lubie jak 5tka pelza po drodze
Banditen Motor Wagen
http://www.czescidobmw.pl/Komplet_felg_ ... p,1944.php
tylko trzeba przetoczyc otwor centrujacy na piaste e39....koszt okolo 40-60 zl od kola
cena jak za te felgi jest smieszna a jest to oryginal
tylko trzeba przetoczyc otwor centrujacy na piaste e39....koszt okolo 40-60 zl od kola
cena jak za te felgi jest smieszna a jest to oryginal
...tak znowu sie czepiam...