Moje trzecie Corrado ;p
- Przemek325
- Zaawansowany forumowicz
Moje trzecie Corrado ;p
W zwiazku z tym, ze troche tu siedzie zaprezentuje moje autko Po dwoch G60 to moje trzecie Corrado Wrzucam do oT zeby nie smiecic bo to forum bmw w koncu
1992, pierwsza rej. 1994, do zeszlego roku serwisowane w VW w Rzymie gdzie jezdzilo cale zycie pelna opcja oprocz skory czyli abs, pelna elektryka, klima itd., felgi 17" RH skrecane z oponami 215/40, gwintowane zawieszenie H&R, dymione klary itd.
Plany to malowanie calego auta w ten sam kolor na wiosne albo pozna zima bo na razie jest oryginalny lakier felgi do polerki, poszerzenie, moze dokupie do nich szersze ranty. Dopracowanie car audio, grill bez znaczka, nad przednimi lampami jeszcze mysle Moze kremowo-kukurydziana ;D skora do srodka.
1992, pierwsza rej. 1994, do zeszlego roku serwisowane w VW w Rzymie gdzie jezdzilo cale zycie pelna opcja oprocz skory czyli abs, pelna elektryka, klima itd., felgi 17" RH skrecane z oponami 215/40, gwintowane zawieszenie H&R, dymione klary itd.
Plany to malowanie calego auta w ten sam kolor na wiosne albo pozna zima bo na razie jest oryginalny lakier felgi do polerki, poszerzenie, moze dokupie do nich szersze ranty. Dopracowanie car audio, grill bez znaczka, nad przednimi lampami jeszcze mysle Moze kremowo-kukurydziana ;D skora do srodka.
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
- Przemek325
- Przemek325
No fajna tylko jak odwiedza Was panowie ktorzy nie maja nic lepszego do roboty to macie szukanie za co wziac dowod Mi chcieli wziac za opony, spokojnie bym na nich dojezdzil te 3 miesiace do zmiany na zimowki, potem chcialem kupic nowe jak auto bedzie poszerzone bo na razie sa za male dystanse i mi wcina opony a po malowaniu na zime i poszerzeniu juz nie bedzie... a tak musze teraz kupic opony ktore mi i tak wetnie do zimy a na wiosne znowu nowe wiec kilka stow jak nic w du... bo inaczej nie mam co wyjezdzac z chaty
A fotek i tak zrobilem 254 zanim podjechali i potem jeszcze chwile po tym
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
to moze lepiej tam nie jades38 pisze:No fajna tylko jak odwiedza Was panowie ktorzy nie maja nic lepszego do roboty to macie szukanie za co wziac dowod Mi chcieli wziac za opony, spokojnie bym na nich dojezdzil te 3 miesiace do zmiany na zimowki, potem chcialem kupic nowe jak auto bedzie poszerzone bo na razie sa za male dystanse i mi wcina opony a po malowaniu na zime i poszerzeniu juz nie bedzie... a tak musze teraz kupic opony ktore mi i tak wetnie do zimy a na wiosne znowu nowe wiec kilka stow jak nic w du... bo inaczej nie mam co wyjezdzac z chaty