[E46] YeLLow dream //M3
dzieki za opinie , faktycznie blachy poprzedni wlasciciel mial imienne , ale juz zostaly zmienione , teraz czekam na ubezpieczenie ktore mnie bedzie kosztowac 1.840f , plus road tax 236f , (jakies 10tys zl ) ale cos za cos...
mi sie kolor podoba , wiadomo sa gusta i gusciki , wg. mnie to jeden z lepszych kolorow do emki , poza avusblau , oczywiscie z palety e46 , narazie nie bede modzil bo sie wyplukalem z kasy , ale przed wyjazdem do Polski bedzie zalozony gwint K-sporta o ile dostane tu w UK takowy , pozatym bedzie raczej bez zmian bo w sumie nic jej nie brakuje
mi sie kolor podoba , wiadomo sa gusta i gusciki , wg. mnie to jeden z lepszych kolorow do emki , poza avusblau , oczywiscie z palety e46 , narazie nie bede modzil bo sie wyplukalem z kasy , ale przed wyjazdem do Polski bedzie zalozony gwint K-sporta o ile dostane tu w UK takowy , pozatym bedzie raczej bez zmian bo w sumie nic jej nie brakuje
tez myslalem nad lopatkami , fajna sprawa sie nimi pobawic , ale .. padlo na manual , za 2 tygodnie jade na tor pod Leed's i mamy wynajac ferrari 360 Modena , wiec bede wiedzial czy zaluje czy nie tego ze nie mam smg ale manual to manual , jednak mysle ze nie stracilem nicpazura pisze:nooo elegancko teraz poszalejesz Jeszcze tylko SMG mi brak do ideału
ps. mam nadzieje
[ Dodano: 4 Maj 2011, 16:50 ]
jak znam zycie to za fakt ze to m3 dolicza sobie ekstra 2tys .. mam cicha nadzieje ze w 8tys pln sie zmieszcze , ale zobaczymy.Honik pisze:No podatki i ubezpieczenie samochodu w UK jest strasznie drogie ;/
Orientowales sie ile kosztuje w Polsce przelozenie ?
Tomek pisze:A co do ubezpieczenia to patrząc realnie to 1800zł Czyli tak jak byś sobie kupił BMW 320 e36 i ubezpieczył mając 19 lat Na to samo wyjdzie hehe
Śliczne autko
nie do konca jest tak jak mowisz , bo wiekszosc ludzi w angli zarabia 1.100-1.300f , mowie tu rowniez o Anglikach ktorzy pracuja na pelnym kontrakcie
No tak, a u Nas zarobisz te 1500zł a ubezpieczenie też Cię wyniesie 1800złzawias pisze:Tomek pisze:A co do ubezpieczenia to patrząc realnie to 1800zł Czyli tak jak byś sobie kupił BMW 320 e36 i ubezpieczył mając 19 lat Na to samo wyjdzie hehe
Śliczne autko
nie do konca jest tak jak mowisz , bo wiekszosc ludzi w angli zarabia 1.100-1.300f , mowie tu rowniez o Anglikach ktorzy pracuja na pelnym kontrakcie