Co niepotrzebnie??? potrzebnie potrzebnieEl Diablo pisze: tylko cycor głowe za mamusią wystawił niepotrzebnie
Foto spot do BMW Trends, Szopienice 06.05.2011
- Devil_Asia
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Marcin pisze:Było nawet coś więcej niż 1,6 i 1,8...zawias pisze:macie zamiar robic fotki seryjnych 1.6 i 1.8 z forum do BMW trends ?
Miałeś wogóle kiedykolwiek Trendsa w ręce???
Wiesz co się znajduje w artykułach promujących fora i kluby???
I jaka jest tego idea???
tak mialem i nie widzialem tam aut po bombardowaniach i zgnitymi nadkolami ,szparami w masce itd. ogarnij sie czlowieku , albo daj mi osta jak Cie to bawi
Mnie nie bawi, mogę dać Ci nawet dwa , albo pięć...
Więc tylko słowo, a życzenie spełnię
To, że zaczynasz działać na M-forum wcale nie znaczy, ze musisz się nabijać
z BTSowych beemek z pognitymi błotnikami i po bombardowaniach
Jeśli kolejny raz dorwiesz do ręki trendsa to zwróć uwagę na podobny artykuł.
I nie opowiadaj, że każdy promowany klub w trendsie ma wszystkie odrestaurowane auta.
Masz wyżej kilka fotek, wskaż mi chociaż jedną beemkę zbombardowaną, albo jeden zgnity błotnik.
Ba nawet nie widać, ze ja mam jeszcze zimówki
Więc tylko słowo, a życzenie spełnię
To, że zaczynasz działać na M-forum wcale nie znaczy, ze musisz się nabijać
z BTSowych beemek z pognitymi błotnikami i po bombardowaniach
Jeśli kolejny raz dorwiesz do ręki trendsa to zwróć uwagę na podobny artykuł.
I nie opowiadaj, że każdy promowany klub w trendsie ma wszystkie odrestaurowane auta.
Masz wyżej kilka fotek, wskaż mi chociaż jedną beemkę zbombardowaną, albo jeden zgnity błotnik.
Ba nawet nie widać, ze ja mam jeszcze zimówki
Ostatnio zmieniony 2011-05-06, 21:45 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na m-forum nie dzialam , bo musze jeszcze ogarnac auto i zrobic porzadna sesje
chodzilo mi o to ze szkoda mi tego klubu ze stawiacie na ilosc a nie na jakosc , sam wiesz jak jest z organizacja w tym klubie , nie od dzis tu siedzisz , ktos raz jest a potem go nie ma i nie mowie tu o tym zlocie/spocie , na ta wlasnie sesje do BMW TREND's , myslalem ze skupicie sie raczej na selekcji najbardziej aktywnych osob , czy to forumowym czy na spotkaniach , wiadomo ze na forum to nie chodzi o to zeby pisac caly czas w off topie pierdy pierdy , tylko z glowa i przyczyniac sie do rozwoju tego klubu , bo jak narazie widze ze tylko kazda chce naklejki na szybe , a potem jezdza takie zgnitki po ulicach i ludzie widza , czesto maja polew , wiem ze po Tobie pewnie to powiewa opinia innych , ale wg. mnie tak byc nie powinno , zreszta , to klub pasjonatow a ja moze na sile chcialbym zeby zrobic z tego jakies scisle grono , no nie wazne...pozdro
chodzilo mi o to ze szkoda mi tego klubu ze stawiacie na ilosc a nie na jakosc , sam wiesz jak jest z organizacja w tym klubie , nie od dzis tu siedzisz , ktos raz jest a potem go nie ma i nie mowie tu o tym zlocie/spocie , na ta wlasnie sesje do BMW TREND's , myslalem ze skupicie sie raczej na selekcji najbardziej aktywnych osob , czy to forumowym czy na spotkaniach , wiadomo ze na forum to nie chodzi o to zeby pisac caly czas w off topie pierdy pierdy , tylko z glowa i przyczyniac sie do rozwoju tego klubu , bo jak narazie widze ze tylko kazda chce naklejki na szybe , a potem jezdza takie zgnitki po ulicach i ludzie widza , czesto maja polew , wiem ze po Tobie pewnie to powiewa opinia innych , ale wg. mnie tak byc nie powinno , zreszta , to klub pasjonatow a ja moze na sile chcialbym zeby zrobic z tego jakies scisle grono , no nie wazne...pozdro
zawias, ale wiesz ze wszystkim nie dogodzisz z terminami a naprawde trzeba bylo sie szybko zebrac w kilka dni
I pamietaj ze twoje auta tez nie byly nigdy idealne i nie chodzi mi tu o rdze
dobrze ze wyszlo jak wyszlo i frekwencja dopisala.
Pogoda tez dopisala i wszystko sie udalo
I pamietaj ze twoje auta tez nie byly nigdy idealne i nie chodzi mi tu o rdze
dobrze ze wyszlo jak wyszlo i frekwencja dopisala.
Pogoda tez dopisala i wszystko sie udalo
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
Było super Dzięki wszystkim za spotkanko. Ja dopiero teraz dotarłem do domu bo najpierw z KoNiKiem porąbaliśmy zjazdy a potem KoNiKowi auto odmówiło posługi. Zdechło i nie odpaliło. Czekaliśmy 2 godziny na kumpla aż dojedzie z liną Jeszcze raz dzięki wszystkim za spota
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "