POMOCY !!!
-
- Zaawansowany forumowicz
chłopaki mam problem.... potrzebuje waszej pomocy co powiecie na to ??
Szanowny Panie
Poniesiona przez Pania/Pana/ Panstwo szkoda jest róznica miedzy wartoscia pojazdu bezposrednio przed
zdarzeniem, a jego wartoscia po zdarzeniu, czyli wartoscia pojazdu uszkodzonego.
W zwiazku z powyzszym ustalono:
- wartosc pojazdu bezposrednio przed zdarzeniem: 5800PLN,
- wartosc pojazdu po zdarzeniu*: 2950 PLN,
- wysokosc odszkodowania: 2850 PLN.
* W celu ustalenia wartosci pojazdu w stanie uszkodzonym, został on skierowany na specjalna platforme
internetowa, gdzie oferty zakupu składaja podmioty specjalizujace sie w obrocie pojazdami uszkodzonymi.
Procedura umieszczenia pojazdu na platformie internetowej zapewnia anonimowosc pojazdu oraz jego
własciciela i gwarantuje ochrone danych osobowych w zakresie przewidzianym przez ustawe z dnia 29 sierpnia
1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z pózn. zm.).
Uczestnikami aukcji sa wyłacznie podmioty majace stała umowe o współpracy z administratorem platformy
internetowej, firma AUTOonline Sp. z o.o.
W celu pomocy zagospodarowania uszkodzonego pojazdu, oferujemy Pani/Panu/Panstwu mozliwosc
sprzedazy uszkodzonego pojazdu podmiotowi, który za posrednictwem platformy internetowej wygrał licytacje.
W przypadku podjecia przez Pania/Pana/Panstwo decyzji o zbyciu uszkodzonego pojazdu za ww. kwote, nalezy
skontaktowac sie z oferentem FHY P............... nr telefonu .........
i podac numer aukcji: .......... Decyzja o sprzedazy uszkodzonego pojazdu ww. oferentowi moze byc podjeta do
dnia 2011-05-25 , tj. do konca terminu obowiazywania oferty
chyba se jaja zemnie robią ??,,,,, co robić ?
Szanowny Panie
Poniesiona przez Pania/Pana/ Panstwo szkoda jest róznica miedzy wartoscia pojazdu bezposrednio przed
zdarzeniem, a jego wartoscia po zdarzeniu, czyli wartoscia pojazdu uszkodzonego.
W zwiazku z powyzszym ustalono:
- wartosc pojazdu bezposrednio przed zdarzeniem: 5800PLN,
- wartosc pojazdu po zdarzeniu*: 2950 PLN,
- wysokosc odszkodowania: 2850 PLN.
* W celu ustalenia wartosci pojazdu w stanie uszkodzonym, został on skierowany na specjalna platforme
internetowa, gdzie oferty zakupu składaja podmioty specjalizujace sie w obrocie pojazdami uszkodzonymi.
Procedura umieszczenia pojazdu na platformie internetowej zapewnia anonimowosc pojazdu oraz jego
własciciela i gwarantuje ochrone danych osobowych w zakresie przewidzianym przez ustawe z dnia 29 sierpnia
1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z pózn. zm.).
Uczestnikami aukcji sa wyłacznie podmioty majace stała umowe o współpracy z administratorem platformy
internetowej, firma AUTOonline Sp. z o.o.
W celu pomocy zagospodarowania uszkodzonego pojazdu, oferujemy Pani/Panu/Panstwu mozliwosc
sprzedazy uszkodzonego pojazdu podmiotowi, który za posrednictwem platformy internetowej wygrał licytacje.
W przypadku podjecia przez Pania/Pana/Panstwo decyzji o zbyciu uszkodzonego pojazdu za ww. kwote, nalezy
skontaktowac sie z oferentem FHY P............... nr telefonu .........
i podac numer aukcji: .......... Decyzja o sprzedazy uszkodzonego pojazdu ww. oferentowi moze byc podjeta do
dnia 2011-05-25 , tj. do konca terminu obowiazywania oferty
chyba se jaja zemnie robią ??,,,,, co robić ?
-
-
-
chłopaki potrzebuje czesci jak ktos coś bedzie wiedział lub ma to jest temat w dziale kupię ,,, i dzięki wszystkim za pomoc naprawde zasłózyliscie na bro i flaszeczke i jak dalej sprawa sie potoczy bede informował na bierzącą moja już wyszła ze szpitala i kazała was pozdrowic !! hehe teraz czekać ile dostanie ten gnojek... i sprawa mojego auta... napewno nie odpuszcze... jutro prawnik i rzecoznawca.... pozdrawiam serdecznie....
Tak jak koledzy wyżej piszą chyba pozostaje Ci samemu wymierzyć sprawiedliwość lub niech oni Ci pomogą skoro tak wypisują co oni by zrobili w tym temacie. Mają niby w rodzinie policjantów, znajomości układy, jeżdżą beemkami więc mają moc! Poza tym dostają pochwały wyróżnienia za tego typu posty...kamcio19881 pisze:ludzie przecież to jest śmieszne.... ja już trace siły .... moja jescze w szpitalu a dziś taki numer jeszcze.. ?? w tej polsce nic tylko se w łeb dac i juz....
A tak na poważnie kamcio19881 to bądź cierpliwy jeśli chodzi o postępowanie, zbieraj dokumentacje analizuj, pozyskuj informacje od dobrych prawników, a nie tutaj na forum.
Co do uzyskania odszkodowania z ubezpieczalni to nie zwracaj się do firm, które niby pomagają tylko znajdź prywatnie biegłego sądowego rzeczoznawce samochodowego - jest taki w Sosnowcu słynny w moim rejonie.
-
- tommybiker6
- Kontakt:
-
to tak sorrka za spóźnienie ale w domu neta ukradli to tak po przesłuchaniu świadków i obejrzeniu przez POLICJę monitoringu wezwano pana z HONDY i co ja nie skądże znowu mnie tam nie było..... krew mnie zalewała potem znajomy policjant przypiął go do muru :572:ze monitoring go widział świadkowie tip i zaczęło coś świtać....przyznał się hehe ale zeby nie było tak dobrze problem w WART¡!!! ale jutro ide do warty dopisze co i jak z wartą aaaa facet dostał 5 lat w zawiasach pokryć koszty latarni itp... no i wiem ze kobieta będzie go sadziś o odszkodowanie dla męża.....