Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Masters
- Zaawansowany forumowicz
To sem był ja netoperekDadeck pisze:kto to mówił ostatnio na spocie że ma niepotrzebny halogen ? i ten halogen to był lewy czy prawy ?
Posiadam halogen ten od str kierowcy
I już wiem czemu ta blaszka nie pasowała ... masz złamany ten element który ją 3ma u ciebie go niema w halogenie
Jak co to gg 283187
Wyslijcie sobie sms o tresci NIESPODZIANKA pod 80101 jest za darmo
Ostatnio zmieniony 2011-05-17, 17:53 przez Masters, łącznie zmieniany 1 raz.
-
a tak widziałem Cię mijaliśmy się jak właśnie wyjeżdżałeśFIMA pisze:witam wszystkich!
widziałem Was jak jechaliście na spota, ja wtedy wyjeżdzałem z Pogorii (czerwone e36 coupe) 2 osoby nawet zrobiły
No i Was znalazłem, bo nie wiedziałem co za klub ma tam miejscówke...
tak jak Łobuz napisał zapraszamy na spota;)
[ Dodano: 17 Maj 2011, 18:41 ]
to ja i Meksyk Ci zrobiliśmymaniek N-ce pisze:a tak widziałem Cię mijaliśmy się jak właśnie wyjeżdżałeśFIMA pisze:witam wszystkich!
widziałem Was jak jechaliście na spota, ja wtedy wyjeżdzałem z Pogorii (czerwone e36 coupe) 2 osoby nawet zrobiły
No i Was znalazłem, bo nie wiedziałem co za klub ma tam miejscówke...
tak jak Łobuz napisał zapraszamy na spota;)
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie....
- Dadeck
Woju podjedź chociaż na cole do makawoju pisze:jutro spocik na makro, kurcze nie dam rady bo tak jak ostatnio siedze do 22 w robocie:/ chyba ze uda mi sie tak jak ostatnio na chwile podjechac to bede
Paweł weź może ten halogen, sprawdzimy go ; ) A z tą blaszką to już doszliśmy do czego ona jest ; )
- Masters
Ok wezmę.Dadeck pisze:Woju podjedź chociaż na cole do makawoju pisze:jutro spocik na makro, kurcze nie dam rady bo tak jak ostatnio siedze do 22 w robocie:/ chyba ze uda mi sie tak jak ostatnio na chwile podjechac to bede
Paweł weź może ten halogen, sprawdzimy go ; ) A z tą blaszką to już doszliśmy do czego ona jest ; )
Tylko że mi chodziło o zastosowanie tej blaszki w halogenie a nie te twoje pozaspotowe igraszki łóżkowe w plenerze
- Dadeck
Jezusie Nazaryjski co Ty bierzeszMastersisko pisze:Ok wezmę.Dadeck pisze:Woju podjedź chociaż na cole do makawoju pisze:jutro spocik na makro, kurcze nie dam rady bo tak jak ostatnio siedze do 22 w robocie:/ chyba ze uda mi sie tak jak ostatnio na chwile podjechac to bede
Tylko że mi chodziło o zastosowanie tej blaszki w halogenie a nie te twoje pozaspotowe igraszki łóżkowe w plenerze
-
-
- Przemo
- Kontakt:
hahahahah ):)maniek jak cos to pisz o ktorej wyjezdzasz... moze sie zgramy hah:D
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
-
-