"azor aż ucieka" " gdzie on bąka bedzie krecił - na peugeocie " " on ją na hamulcu trzyma ? ja tak nie umie " cytaty które mi polepszyły wieczor hahaha :D ladna jest ten film z przymiarki bez hamulców to jak sex bez zabezpieczenia Miło ogląda się takiego użytkownika który jest 1 dzień i kosi całą galeriePierwsze testy (auto nie miało ani wspomagania ani wydechu ani hamulców hahahahha)
[E34] Cobi 525/535
To jest niewielka część tego co się działo przez ostatnie dwa lata (auto robie po godzinach w warsztacie w którym pracuje,a więc i czasu niewiele).
Auto kupiłem w stanie yhm yhm złomowym.
Jak moja druga połowa zobaczyła "to cos na podwurku" to spałem 3 dni w drugim pokoju
Jednak postanowiłem uratowac "biemdabju" przed nieuchronnym skazaniem na przeróbke na żyletki. Może i nie jest idealne,może i ma niedociągnięcia, może i na niektóre rzeczy brakło funduszy ale jestem dumny z tego co osiągnąłem bo chyba o to w tym wszystkim chodzi .
Jak to powiada mój stary znajomy "NIE MA STARYCH BMW,S¡ TYLKO TE ZANIEDBANE ".
Auto kupiłem w stanie yhm yhm złomowym.
Jak moja druga połowa zobaczyła "to cos na podwurku" to spałem 3 dni w drugim pokoju
Jednak postanowiłem uratowac "biemdabju" przed nieuchronnym skazaniem na przeróbke na żyletki. Może i nie jest idealne,może i ma niedociągnięcia, może i na niektóre rzeczy brakło funduszy ale jestem dumny z tego co osiągnąłem bo chyba o to w tym wszystkim chodzi .
Jak to powiada mój stary znajomy "NIE MA STARYCH BMW,S¡ TYLKO TE ZANIEDBANE ".
Takie kobiety zaraz by to M6 chciało ,bo to takie fajne opływowe sportoweeee i ma 4 rury :D ha
gratulacje za uratowanie Bavarki takich ludzi to ze świeczką szukać. Większosc robi z tego jakies rosty albo driftowozy całe we wstawkach A to konkretny wóz. Licze , ze przyjedziesz pokazać sie na nasz ZLOT Weź Azora
gratulacje za uratowanie Bavarki takich ludzi to ze świeczką szukać. Większosc robi z tego jakies rosty albo driftowozy całe we wstawkach A to konkretny wóz. Licze , ze przyjedziesz pokazać sie na nasz ZLOT Weź Azora
- GREG_V8
- Zaawansowany forumowicz
Witam Autko znam z innego forum Projekt bardzo ciekawy brakuje koła i większej gleby z tyłu i zderzaka przód z V8 albo M-technika , nie podchodzą mi jakoś listwy drzwi i zderzaków w kolorze nadwozia moim zdaniem lepiej by wyglądały czarne W jakim kolorze finalnie są lusterka ?? Może zapodasz jakieś nowe foto z finalnym wyglądem Pozdro
Banditen Motor Wagen
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
A co myślicie o masce w karbonie?
Coś tak jak na tym śmieciu:
http://carphotos.cardomain.com/ride_ima ... _large.jpg
Coś tak jak na tym śmieciu:
http://carphotos.cardomain.com/ride_ima ... _large.jpg