[E39] Biała Dama Majk'a
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
No i kolejny update i kolejne nowe graty. Nowy klucz do kół, wymieniony mechanizm prawej elektrycznej szyby i zmieniarka w bagażnik wszystko oryginalne
I mała sesyjka po porządnym wiosennym myciu
A tu z małym fanem naszej marki
I mała sesyjka po porządnym wiosennym myciu
A tu z małym fanem naszej marki
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
-
- Małopiszący
- Majk
Jak na razie z lakierem wszystko ok oprócz tylnej klapy Malarz chyba czegoś nie dopatrzył i standardowo na wysokości podświetlenia rejestracji coś ją wysypało po zimie Ale muszę jechać z drzwiami do malowania bo ktoś życzliwy mi je machnął kluczem na całej długości więc od razu klapa idzie do poprawy A tak nawiasem mówiąc to ludzie naprawdę potrafią być złośliwi W biały dzień całe drzwi wrrrr
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
- Majk
No i auto poszło do lakiernika na odratowanie drzwi i przy okazji na malowanie zacisków Jak wróci to wrzucę zdjęcia jak to wygląda
No i autko wróciło drzwi pomalowane zaciski również a tak wyglądają
Mnie się osobiście podobają no i nie są walnięte w oklepanym czerwonym kolorze tak jak na 99% aut w tym kraju. Jak będę miał więcej czasu wrzucę lepsze zdjęcia.
No i autko wróciło drzwi pomalowane zaciski również a tak wyglądają
Mnie się osobiście podobają no i nie są walnięte w oklepanym czerwonym kolorze tak jak na 99% aut w tym kraju. Jak będę miał więcej czasu wrzucę lepsze zdjęcia.