punkt nastepny to...... po ostatnich wydarzeniach z krućcem, małym wybuchem i zalaniem wszytkiego pod maska płynem chłodniczym....i tuu zdaje się powinny wystapic oficjane podziękowania Przemo85 za pomoc w naprawie tylko gdzie ten kliknij "Pomógł" hmm .... zdaje sie wymiana chlodnicy.....przegląd klimy bo sfiksowała......i jak dobrze pojdzie to w czerwcu bedą nowe felgi i opony na lato
o mamo co wy macie z ta gleba nie bedzie gleby wiekszej bo nie mam zamiaru pchać auta na parkingu pod domem a tam to mam dziuuuuuuuury masakryczne to co jest fabrycznie mi starczy
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Zawias mnie wyprzedził , ja to i na błotniku widzę jakieś boile Takie małe to da się wyciągnąć . Niestety , kolor srebrny ma to do siebie ,ze wszystko widać jedyny plus to to , że się nie brudzi Felgi ok ładna seria ,ale jak mówią poprzednicy przynajmniej - 40 musi być jeśli masz tam jakieś problemy z jazdą z połamanymi nogami
oponki 215/45/17 a to co widac to spadek po poprzednim właścicielu niestety a co -40 to naarzie nie planuje dobrze mi tak jak jest jak mi sie znudzi to pomyslę a narzie nie przeszkadza
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?