[E36] 325Ci 03 us import

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Majk
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Majk »

Jak dla mnie auto kosa :bmw: Jedynie co mi nie pasuje to te szpile :???: A co do stali to mam mieszane uczucia niby fajnie ale poprzednia fela chyba jednak lepsza :wink:
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne ;) "
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Mnie się jakoś podoba tylko trzeba by dopracować szczegóły bo auto jest generalnie trochę zaniedbane jak się domyślam od intensywnej eksploatacji :wink:
Obrazek
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

dave pisze:Mnie się jakoś podoba tylko trzeba by dopracować szczegóły bo auto jest generalnie trochę zaniedbane jak się domyślam od intensywnej eksploatacji :wink:
No niestety to prawda :cry: . Zostala mi do ogarniecia blacha + malowanie calej budy. Na razie jeszcze e46 320d w coupe i CTR na glowie, ale mysle ,ze jak sie z tymi autami ogarne to e36 znow wroci do lask.
Mam tez w glowie inny pomysl. Kanarek do zyda i poszukac zdrowego e36 coupe/cabrio + swap na m54b30 albo pojsc na latwizne i moze 02r e46 330 coupe ?
gamek2 pisze:jest ladnie ale na poprzedniej feldze mi sie bardziej podobalo :wink:
Fakt ladnie bylo i mialo zostac, nawet chcialem pojsc dalej i zrobic 10' z tylu a 9' na przod wrzucic, ale te dystanse :cry: . Caly czas szukam czego 5x120 z fajnym ET za w miare normalna kase bo jak mam wyrzucic 3-4k za fele to mi troche szkoda bo moj kanarek nie jest tyle wart :razz:
Obrazek
Awatar użytkownika
tommybiker6
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tommybiker6 »

Co zrobiłes z tamtymi felgami ? chesz je sprzedac ?
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
M E R O
Maniak forumowy

Sprzedane. Ale kumpel ma RH z dystansami pod 5x120 tylko 2x8cali
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Te czerwone wokół soczewki to co to jest? Fabryczne albo jakiś modzik ? :wink: aaa i ile dałeś za stalówki z rantem (czy wogole je robiles czy takie kupiles..?) bo tez bym takie może chciał :cool: i nadkola wypychałeś czy jak.. ?
Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Kaper chcesz taka stal , a nie poznasz czy jest wyciagniety błotnik ? Zobacz jak jest zaklepany ;) . Przy 9,5 normalna rzecz ! Niewiem jakby było z 9 ;)
M E R O
Maniak forumowy

dupa i przod zaklepana, stal robilem w krosnie ( malo kto u nas ogarnia 17cie ) , stal miala byc na zime , ale nie zdarzylem :evil: i teraz przejsciowo na niej smigam. Z opona jest na aledrogo za 1,5k wystawiona( mozemy sie zgadac kiedys to sobie luknisz i przymierzysz i opowiem Ci o lepszej feldze na szeroka stal :twisted: ) . Caly czas poluje na Future albo Mitto.
A stelarz z soczewki pomalowalem przy okazji czerwona 600st jak robilem czarne srodki :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

No fajne te felgi na które polujesz tylko szkoda, że takie drogie :sad:
O takie Ci dokładnie chodzi:
Obrazek
oz breyton są nawet na alledrogo: http://allegro.pl/skrecane-oz-breyton-5 ... 61458.html
Jak tylko bym miał na tyle kasy to od razu bym takie łyknął.
Jak możesz to podeślij link do tych z allegro stalówek z rantem. Myślę, że kiedyś te twoje cacko oblukam na żywca bo bardzo fajny i ładnie modzisz... Ja takie lampy jak ty zrobiłeś to chce identyczne w swoim więc może (jak byś miał czas i chęci) kiedyś mi pomożesz :razz: :bmw:
Obrazek
M E R O
Maniak forumowy

Kaper pisze:... Ja takie lampy jak ty zrobiłeś to chce identyczne w swoim więc może (jak byś miał czas i chęci) kiedyś mi pomożesz :razz: :bmw:
No problem , w weekend bede mial troche czasu to sie odezwij ;)

A kolka to raczej cos BBS moze RC 8 i 9 et20 i 24 , albo OZety Mito lub Futura ;P

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2011-05-25, 17:56 przez M E R O, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

M E R O pisze:No problem , w weekend bede mial troche czasu to sie odezwij ;)
To super tylko, że ja jeszcze musze kupić lampy z soczewką bo u mnie w bemce są światła bez soczewki i jak zakupie to będziemy gadać :wink: ale z góry dzięki
Obrazek
Ow3NowSk1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Ow3NowSk1 »

Co masz za kierunki z przodu? Kolor super nie zmieniaj go! Na RH najbardziej mi sie podobalo. Pozdro.
M E R O
Maniak forumowy

Ow3NowSk1 pisze:Co masz za kierunki z przodu? Kolor super nie zmieniaj go! Na RH najbardziej mi sie podobalo. Pozdro.
Kierunki dymione kupilem z 2 lata temu a teraz przerobilem na USDM

[ Dodano: 25 Maj 2011, 08:38 ]
PS: nie zna ktos moze kogos z okolicy kto ogarnia klime. Lezy mi od 1,5 roku kpl a nie mam czasu sie z tym samemu bawic ;/

[ Dodano: 11 Czerwiec 2011, 07:38 ]
PS2: Chce wlozyc Barany z m3 \, ale nie wiem co z sonda bo w wydechu 325 jest zwezka z 2 na 1 a w sebringach ktore chce zalozyc nie ma tego ani miejsca na sonde. W kolektorach z m3 sa 2 wejscia po jednym na kazde 3 gary. Jak bedzie zczytywala z 3ech a nie z 6ciu to nie jest raczej to samo , na innym forum przeczytalem , ze sonda mierzy tylko stezenie a nie ilosc i nie ma problemu czy z 3 czy 6ciu?
Obrazek
sosek20
Małopiszący

Post autor: sosek20 »

M E R O pisze:Sprzedane. Ale kumpel ma RH z dystansami pod 5x120 tylko 2x8cali
4x8 cali i będą na sprzedaż w przyszłym sezonie bo jeżdżę na nich, a nie mam nic innego na wrzucenie no chyba że w końcu tą stal z opla insigni poszerzymy i zapakujemy to do bety może to jako będzie wyglądać.

FELA
M E R O
Maniak forumowy

Nie chcialem zakladac nowego tematu i smiecic wiec uaktualnilem stary. Sprzedalem kanarka i zanabylem przedliftowe 325Ci usdm. Kolor z dupy , ale ciezko znalezc cos fajnego z wyposazeniem ktore by mnie satysfakcjonowalo. silnik mial byc 3.0 , jest m54b25, musi wystarczyc. Auto zadko uzytkowane bo wlasciciel przeprowadzil sie do austri i bunia mu marniala na placu. Na poczatku balem sie troche jechac ja ogladac , ale po wstepnych ogledzinach i zobaczeniu stanu kilku innych ( pseudo ) igielek wrocilem po nia. Autko nie jest bez wad, do wymiany lacznik stabilizatora ,niedzialajacy szyber i urwane lusterko, reszta wizualnie jak i technicznie bez zarzutu. Zadnych ognisk rdzy czy dziwnych przygod (2wie rysy po pociagu na dachu :twisted: ) . w 2008 roku sciagniete z usa zdj. do wgladu ( przerysany lewy bok: wym. prog , drzwi ,blotnik ).
Jak narazie jestem zadowolony. Moc niby ta sama co w e36 ale duzo zwawszy silnik , ladniej sie wkreca, do konca miesiaca moze wpadne na hamownie zobaczymy czy cos go boli ).
Na razie zadnych mega modyfikacji nie planuje :/.
Wpadnie Mpasztet z przodu, zolte poliftowe ledy i zolte kier na przod ( bialy w granacie mi sie nie widzi, zolty mysle bedzie robil kontrast ), chce srebrne listwy i gril na czarno zrobic , ale jeszcze nie mam pomyslu jak ( malowac/wymienic/okleic???), podsufitka na czarno ( jest bezowa, ale znalezc z szybrem czarna graniczy z cudem), zamiana drewna na real carbon( musze z kumplem ugadac termin ), wym kiery na :m: ( duzo grubsza )+ obszycie alcantara

Kolo i gleba po zimie

osiagnac chce cos podobnego jak seba z e46fanatic ze swoja 328
http://desmond.imageshack.us/Himg219/sc ... res=medium

Najbardziej boli mnie brak szpery , ale cos musze wymuzdzyc :???:

zdj z dupy, jak znajde chwile pstrykne cos normalnego

Obrazek
Obrazek
Zablokowany