[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
Lakier na razie jest w porządku. Silnik trzeba włożyć, ale też szukam w przystępnej kasie i tak potrzebuje goły silnik z wiązką i kompem, a ceny wahają się miedzy 1200, a 2500 więc nie ma sensu się spieszyć. Poza tym nie chce brać pierwszego lepszego. Trzeba coś wyszukać w jak najlepszym stanie. Chyba najpierw obszyje, bo do po wakacjach dużo czasu zostanie, a ziomek, który będzie mi wkładał będzie właśnie końcem wakacji lub troszkę po nich. Pożyjemy zobaczymy. Za tylna kanapę zaliczka wpłacona ale ciiiiii... nic więcej nie powiem Fotele i boczki trudno mi powiedzieć kiedy.
[ Dodano: 1 Kwiecień 2011, 23:07 ]
A tutaj to co wymodziłem dzisiaj. Wszystko jest już w aucie, a radio będzie w poniedziałek:)
tuba basowa clarion 1000W + wzmacniacz blaupunkt GTA 280 425W
Radio clarion dokładnie modelu nie pamiętam.
[ Dodano: 2 Kwiecień 2011, 22:06 ]
Zdjęcia jak to wygląda w bagażu.
[ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 21:36 ]
Zdjęcie radia. Włożone w końcu. Na fotkach oczywiście kolory się pozmieniały, a komp na fotkach podświetla się na niebiesko co nie jest prawdą. Kolory wyszły identyczne. Wszystko pięknie ładnie z tym, że kolory na fotce przekłamują.
[ Dodano: 9 Kwiecień 2011, 17:28 ]
W końcu zdjęcia środka w dzień z kierą i radiem
Rozórkaa, bo do dziś foty nie było, a wpadła razem z gwintem
I ode mnie z okna.
I jeszcze dwie (brudne auto niestety)
[ Dodano: 11 Kwiecień 2011, 00:10 ]
O kutwa... wbs coś Cię poniosło tak już zostaje
[ Dodano: 6 Maj 2011, 19:20 ]
Chwile mnie nie było. Brak neta. Nowe info:
[ Dodano: 9 Maj 2011, 21:36 ]
Parę zdjęć z tuningShow, na który pojechałem w ostatnim momencie i wkręciłem się na halę bez rezerwacji
[ Dodano: 25 Maj 2011, 12:29 ]
Zawsze mówiłem, że nie lubię czarnej nerki. Wpadłem na pomysł przerobienia kebaba na bandytę, a więc postanowiłem zakupić smoke hallo i takie znalazły się zaraz w domu. Zalegały ze dwa miesiące, bo nie bylo kiedy iść rozebrać lamp i przerobić na BH. Czas się znalazł, zrobiłem lampy całkowicie na czarno wraz z odbłyśnikiem długich. Nie chciałem krzyża, bo nie przyciemnia idealnie. Bez długich się obejdę. Na koniec zrobiłem nerkę na czarno, bo wyglądało bez sensu i tak powstał bandyta. Kierunki zostają białe żeby pasowało z tylnymi.
Poniżej zdjęcia przed operacją BANDYTA i po operacji.
Przed:
Po:
[ Dodano: 1 Kwiecień 2011, 23:07 ]
A tutaj to co wymodziłem dzisiaj. Wszystko jest już w aucie, a radio będzie w poniedziałek:)
tuba basowa clarion 1000W + wzmacniacz blaupunkt GTA 280 425W
Radio clarion dokładnie modelu nie pamiętam.
[ Dodano: 2 Kwiecień 2011, 22:06 ]
Zdjęcia jak to wygląda w bagażu.
[ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 21:36 ]
Zdjęcie radia. Włożone w końcu. Na fotkach oczywiście kolory się pozmieniały, a komp na fotkach podświetla się na niebiesko co nie jest prawdą. Kolory wyszły identyczne. Wszystko pięknie ładnie z tym, że kolory na fotce przekłamują.
[ Dodano: 9 Kwiecień 2011, 17:28 ]
W końcu zdjęcia środka w dzień z kierą i radiem
Rozórkaa, bo do dziś foty nie było, a wpadła razem z gwintem
I ode mnie z okna.
I jeszcze dwie (brudne auto niestety)
[ Dodano: 11 Kwiecień 2011, 00:10 ]
O kutwa... wbs coś Cię poniosło tak już zostaje
[ Dodano: 6 Maj 2011, 19:20 ]
Chwile mnie nie było. Brak neta. Nowe info:
[ Dodano: 9 Maj 2011, 21:36 ]
Parę zdjęć z tuningShow, na który pojechałem w ostatnim momencie i wkręciłem się na halę bez rezerwacji
[ Dodano: 25 Maj 2011, 12:29 ]
Zawsze mówiłem, że nie lubię czarnej nerki. Wpadłem na pomysł przerobienia kebaba na bandytę, a więc postanowiłem zakupić smoke hallo i takie znalazły się zaraz w domu. Zalegały ze dwa miesiące, bo nie bylo kiedy iść rozebrać lamp i przerobić na BH. Czas się znalazł, zrobiłem lampy całkowicie na czarno wraz z odbłyśnikiem długich. Nie chciałem krzyża, bo nie przyciemnia idealnie. Bez długich się obejdę. Na koniec zrobiłem nerkę na czarno, bo wyglądało bez sensu i tak powstał bandyta. Kierunki zostają białe żeby pasowało z tylnymi.
Poniżej zdjęcia przed operacją BANDYTA i po operacji.
Przed:
Po:
Piekne autko super sie prezentuje gleba na zywo robi piorunujace wrazenie Pozdrawiam ;]
Było: e36 coupe 94 manual 1.6
Było: e36 coupe 98 manual 1.6
Jest: e39 sdn 00 automat 3.0d
Jest e39 sdn 99 manual 3.0d : http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=21048
BMW - Bo Mercedesy Wymiękają
Było: e36 coupe 98 manual 1.6
Jest: e39 sdn 00 automat 3.0d
Jest e39 sdn 99 manual 3.0d : http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=21048
BMW - Bo Mercedesy Wymiękają
Też mi bardziej pasował do kiedy nie zamontowałem smoke halo i bh. Fotki porobię, ale nie mam pojęcia kiedy będzie coś wolnego czasu.Ow3NowSk1 pisze:Szczerze to chyba sobie daruje, jakos chrom nera mi bardziej pasuje
Kwestia gustu. Tamta za bardzo wystaję, wolę wklęsłą.zawias pisze:czarna nerka to tylko szeroka , waska wyglada brzydko
Zgnite to ono nie jest, że rdza wychodzi tylko pęcherzyki są maleńkie. 6ego czerwca będzie malowanie także będzie perełka. Nie, nie było mnie wstyd. Mam to na co mnie stać. Nie jestem zachłannym człowiekiem i cieszę się z tego co mam w danym momencie.zawias pisze:ps. nie wstyd Ci bylo wjechac na tuning show tymbardziej na hale ze zgnitym nadkolem i maska po gradobiciu ?
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
i za te slowa masz u mnie wielkiego plusa wiele osob duzo gada pisze a sami nie maja nic albo maja lub mieli wielkie gowno!!!wbs pisze: Nie, nie było mnie wstyd. Mam to na co mnie stać. Nie jestem zachłannym człowiekiem i cieszę się z tego co mam w danym momencie.
z BH i czarna nerka wyglada dobrze ale daj jeszcze ciemne kierunki na przod
Gamek, dzięki! Powoli sobie dłubię. Mam jeszcze dużo wydatków. Przed syndykatem trza pomalować dużo elementów, a przede wszystkim maskę i nadkola. Będzie dobrze. W przyszłym roku będzie już na co popatrzyć tak mnie się zdaje Teraz na czarno dobrze wygląda na żywo, bo na fotach to wiadomo zawsze inaczej.
gamek2 pisze:i za te slowa masz u mnie wielkiego plusa wiele osob duzo gada pisze a sami nie maja nic albo maja lub mieli wielkie gowno!!!wbs pisze: Nie, nie było mnie wstyd. Mam to na co mnie stać. Nie jestem zachłannym człowiekiem i cieszę się z tego co mam w danym momencie.
poprostu jak cos sie promuje to sie to robi z klasa , a nie wchodzi na sile , co sie tak oburzyles ? i co sugerujesz ?