Moloch pisze:To najlepiej żeby wypowiedział się ktoś z Mikołowa ile jedzie się do tych i wtedy mniej więcej możemy oszacować co o której i gdzie Kajzer ile mniej więcej jedzie się do ¯or z jastrzębia? 20 minut?
no tak + - z 20 minut aa z Mikołowa do Tych jest około 10 minut drogi
a my jak zwykle w rozsypce moze by tak jakies konkrety godziny i parkingi cooooo? Zbiórka ogólna w Mikołowie tak?? Ale w którym miejscu i o której godzinie bo ja tu sierotkom zagłebiowskim musze cos ustalić bo sie nikt nie kwapii
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
W Mikołowie zbiórka na Auchan, w Dąbrowie możemy ogolną zbiórke zrobić na Realu na Staszicu i pomknąc na Ikee zebrać reszte a pożniej już uderzyc na Mikołow i całym BTSem na Tychy reasumując:
Dabrowa i okolice zbiórka na REAL Dabrowa Górnicza Staszic przy trasie
do ustalenia godzina
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Ludzie gdzie mikolow gdzie tychy??Polecam zbiorke tak jak mario powiedzial real w dg przy 94 a druga czesc z sosnowca,np wysepka za makro w strone katowic wpisywac sie zaglebie kto gdzie bedxie:)
Jade bo dobrze jade.....
Czasem prosto,czasem bokiem:D
Łobuz wiemy gdzie jest co, chodzi o to ze w Mikołowie zbiera sie cały BTS i walimy wspolnie na Podbeskidzie, pozatym nawet nadłozenie 5 kilosow co zmienia bo pewnie o to chodzi
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
djmario pisze:W Mikołowie zbiórka na Auchan, w Dąbrowie możemy ogolną zbiórke zrobić na Realu na Staszicu i pomknąc na Ikee zebrać reszte a pożniej już uderzyc na Mikołow i całym BTSem na Tychy reasumując:
Dabrowa i okolice zbiórka na REAL Dabrowa Górnicza Staszic przy trasie
do ustalenia godzina
okejo to ja sie pisze na ikee bo nie bede sie cofać na DG. Mario tylko godziny jakies ustal
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Okolice bardziej górnego śląska to widze jak zawsze maja głeboko Najlepiej to chyba pojechać będzie samemu na Mikołow . Te Zagłebie to zawsze było bardziej zorganizowane