witam, czy ktos moze mi powiedziec dlczego ani fotel paszera ani kierowcy nie dzial tzn nie dzialaj boczne uchwyty do przesowania fotela, a co za tym idzie ciezko jest wejcv do tylu, czy ktos moze mi w tym pomoc, badz cos doadzic, komplentinie nie wiem jak sie za to zabrac, masakra:( pozdrawiam Bartek
wiesz .,..no wczoraj wyciagalem fotel i sie przerazilem a to daltego ze on jest nie rozbieralny, nie wiemc y nie bede zmuszony kupic nowych foteli:(...a co do linek to od spodu wygladaj an cale....
Na moj gust jesli cos bylo zlozone to pewnie tez idzie to rozebrac z tym ze schody zaczynaja sie gdy sie nie chce nic popsuc.... Mialem pare takich wlasnych przypadkow
Co do foteli, moze byc ciezko. Gdybys jednak tego zaniechal zapraszam tu:
hmm...dzieki wielkie za zainteresowaniue postem, hmmm tylko tak sie zastanawiam dl;aczego w obu fotelach tak jest:/ od spodu linki wygladaj ansprawne... hmmm ciezka sprawa z tym, ale ok, a co do kupna nowychn foteli to bede musial to w ostatecznosci przemyslec. pozdrawiam serdecznie
wiesz...hmmm cy moge wyjac tapcierke z prozodu, nie wydaje mi sie, patrzalem an ten fotel to z dolu jesttak jakby zszyte..chyba ze jest an to jakis kniw a ja o nim nie wiem, postaram sie z tym pobawic jeszcze.pozdrawiam
dzieki chlopaki za rady, no to biore sie do dzialania, postaram sie to rozebrac skoro idzie no to sie tak latwo nie poddam, jeszcze raz dzieki za pomoc i do zoabczenia na najblizszym spocie,pozdrawiam Bartek :]
kurde no jakos nie moge sobie z tym poradzic, nie chce tez nic pourywac i poniszczyc - hmm nie mam n to pomyslu jeszcze hm... ktos ma jakas rade heeh? bo ja powoli opadam z sil...