V Zlot BMW Klub Podbeskidzie - 12.06.2011r.
-
- Zaawansowany forumowicz
przemo85 pisze:no to ok Ja proponuje tylko żeby Wszyscy w ¯orach byli tak o 8.50 żebyśmy wyjechali o 9.00 z ¯or na MikołówChyba taka propozycja każdego zaspokoi Proponowane godziny to godziny odjazdu. jeśli się mylę to prosze o poprawienie...
REAL DG / JASTRZęBIE Mc Donald 8.30
IKEA KATOWICE / ¯ORY Biedronka 9.00
AUCHAN Mikolow 9.30
A co do Jastrzębia myślę ze 8.20 zbiórka 8.30 wyjazd z pod Mc na ¯ory (Biedronka)
Sebć30 no bedzie ,bo tez pozałatwiałem paru moze 10 dobijemy
Aurel Przyjedz tak to stacja Crab Rybnik-Radlin-Popielów ta na Wodzisławskiej . Zbiórka o 7:30 ale napewno jak wyjedziemy o 8 nikt sie nie obrazi ,bo widze , ze zbiórka w Zorach sie przeciagla Trzeba podzistać zapoznać i zapalić papierosa
Moloch podjedz na Craba
Trasa Rybnik - Zory z tego co mi wiadomo dalej zamknieta o strasznie kiepski dojazd ,bo tam ciagle kopią i trzeba przez Boguszowice wiec mysle , ze Popielów-Jankowice-Swierklany-Zory dużo blizej i lepsza droga po części Trzeba też patrzeć na tych co przyjadą na glebie
Jak co to dzwoncie do mnie 783672013
Aurel Przyjedz tak to stacja Crab Rybnik-Radlin-Popielów ta na Wodzisławskiej . Zbiórka o 7:30 ale napewno jak wyjedziemy o 8 nikt sie nie obrazi ,bo widze , ze zbiórka w Zorach sie przeciagla Trzeba podzistać zapoznać i zapalić papierosa
Moloch podjedz na Craba
Trasa Rybnik - Zory z tego co mi wiadomo dalej zamknieta o strasznie kiepski dojazd ,bo tam ciagle kopią i trzeba przez Boguszowice wiec mysle , ze Popielów-Jankowice-Swierklany-Zory dużo blizej i lepsza droga po części Trzeba też patrzeć na tych co przyjadą na glebie
Jak co to dzwoncie do mnie 783672013
byłem na miejscu zlotu tylko niemialem duzo czasu bo bylem tam przejazdem podczas wykonywania obowiazkow sluzbowych ... to tak jak juz pisalem miejsce do palenia gumy tragedia dziury w asfalcie zjazd z ul. Mikołowskiej do parkingu gdzie ma sie odbyc zlot to dla glebogryzaczy potezny uskok i droga szutrowa z dziurami (nie wiem czy nie gorsza jak ta co jezdzilismy na podbeskidzie na płyte lotniska)
pisałem u nich na forum wrzucali zdjecia z zumi ... ale zdjecia z zumi w stosunku do tego co widzialem jakies 3 tygodnie temu to wogole nie to samo ... na srodku parkingu (duzego) jest wywalone ogrodzenie (teren jakis wydzielony na srodku w kształcie kwadratu) ogrodzenie wbite w asfalt
u nich na forum pisali ze duzo miejsca i dobre rowne drogi ... jesli jest inna droga dojazdowa bez uskokow dziur itp. to wbs na swojej glebie moze wjedzie ... a jesli wjazd bedzie od tej strony co ja wjezdzalem to ja wogole tego niewidze
pisałem u nich na forum wrzucali zdjecia z zumi ... ale zdjecia z zumi w stosunku do tego co widzialem jakies 3 tygodnie temu to wogole nie to samo ... na srodku parkingu (duzego) jest wywalone ogrodzenie (teren jakis wydzielony na srodku w kształcie kwadratu) ogrodzenie wbite w asfalt
u nich na forum pisali ze duzo miejsca i dobre rowne drogi ... jesli jest inna droga dojazdowa bez uskokow dziur itp. to wbs na swojej glebie moze wjedzie ... a jesli wjazd bedzie od tej strony co ja wjezdzalem to ja wogole tego niewidze
Jak jest inna droga to "MO¯E" dojadę? O kutwa.. panowie zabierać deski calówki dla Wbsa, a ja pójdę zdziubać palety wieczorem i będą deskiPrzygoda pisze: jesli jest inna droga dojazdowa bez uskokow dziur itp. to wbs na swojej glebie moze wjedzie
EDIT: Jak na -60 fatum tarłeś to jak ja na 120 przejadę