Krisstoff pisze:
Tym bardziej że TaT ma zakres regulacji do -80...
... tyle, że mam łaskie tależyki jakieś 2,5 cm niższe :] do tego wyciągnięte sprężyny pomocnicze tzw helpery 3 cm :] Łatwo można sobie obliczyć prawda?
Krisstoff pisze:
... tyle, że mam łaskie tależyki jakieś 2,5 cm niższe :] do tego wyciągnięte sprężyny pomocnicze tzw helpery 3 cm :] Łatwo można sobie obliczyć prawda?
Krisstoff pisze:
hehehehhehehehehehehe brawo wbs
Nie licz za dużo bo za chwilę się okaże że masz auto pod powierzchnią ziemi Buhahahaha... Jak jest dobry kierownik to wszędzie wjedzie i nie ma się co wymigiwać
Aurel pisze:przygoda myśle ze sie mylisz na forum bmwe30 pytałem się to pisali że jest dojazd napewno lepszy niż na kaniów. A plac zlotu taka tragedia ? i to wszystko 20 zł kosztuje i takie coś ? konkursów też jakoś mało no ale pojade bo mało uczęszczam na zloty będę na crabie ok tej 7.30
moze sie myle ja tam byłem autem słuzbowym i bez problemow tam wjechałem ... zjazd z głownej (mikolowskiej) na droge szutrowa zeby dojechac na plac zlotu ... jest spory uskok z asfaltu na szutrowke chyba ze sie porzezbi i sie przejdzie dojazd jest sporo krotszy niz na kaniow ale tez dziurawy i nierowny
a na ZUMI plac wyglada inaczej niz w rzeczywistosci (w rzeczywistosci jak dlamnie jest zdecydowanie duzo mniej miejsca niz zumi pokazuje)
moze sie myle
ale niestety niebedzie mi dane tego potwierdzic bo ze wzgledow rodzinnych raczej niepojade
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i