Ja mam desek w 3 i trochę jeśli chcecie ale musi je potem przejąć jakiś kombik A takie pytanie organizacyjne, który kanał Cb w razie pytań jak dojechać czy coś? Bo tata mojej dziewczyny jedzie osobno i wrazie czego jak i gdzie pytac
Tak co tartaku nie otworzymy , albo jakiegoś domku nie zbudujemy Pogoda fatalna ,ale ogladalem na necie w weekend ma byc 24-27 C* wiec chyba nam przypasi pogoda
WBS bedziesz na jakies zbiorkce czy odrazu sam lecisz na miejsce ?
FaTuM, dokładnie.. Sie wam wydaje ale zbiórki troche czasu zabiora wiec 7.30 rozpoczęcie to wydaje mi sie ze dobra godzina:)
A ja niestety nie pojawie się E30-stką bo nie jest gotowa;((
FaTuM pisze:WBS bedziesz na jakies zbiorkce czy odrazu sam lecisz na miejsce ?
Chyba jadę sam. Mam nadzieję, że zdążę, bo jutro musze lecieć po furę do Krosna, a nie mam autobusu i muszę kombinować busy do Krakowa, a z Krakowa do Krosna z przesiadką Zrobię wszystko żeby dotrzeć
Dokładnie gdzie jest zlot to nie wiem, ale gdzie ta Mikołowska to wiem, może się tam jakoś zdzwonimy? O której tam będziecie?
A jeszcze mam pytanie do organizatora skad i za co ten wstep 20 zl ??? Co w tej cenie jest??? Bo nie rozumiem dlaczego oplate pobieracie? Na rydultowach jest wszystko przygotowane na cacy i tez wjazd 20 zl w tym cieply posilek wiec nie rozumiem skad taka oplata jak co niektorzy tam nie beda mogli wjechac bo taki do bani wjazd???Prosze o wytlumaczenie i nie kasowanie tego posta.
Jade bo dobrze jade.....
Czasem prosto,czasem bokiem:D