Bylo bardzo milo dopisalo Nas troszke i najwazniejsze ze cali i zdrowi wrocilismz.....Pozdrawiam wszystkich,milo bzlo poznac na zywo osoby ktore znalo sie tylko z forum....Dziekuje jeszcze raz....
Jade bo dobrze jade.....
Czasem prosto,czasem bokiem:D
djmario pisze:było extra, dzieki bawarek tyle Mikołów na oczy nie widział na Auchanie na zbiórce
Morde mam zjaraną od słońca szkoda że nie było miejsca na 1/4 mili, konkurencje w wiekszosci należały do nas tylko lipa że nie wygralismy w przeciąganiu liny ale chyle czoła przed ekipami z Zabrza bo mieli potencjał
brakło mnie w przeciaganiu liny
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
djmario pisze:było extra, dzieki bawarek tyle Mikołów na oczy nie widział na Auchanie na zbiórce
Morde mam zjaraną od słońca szkoda że nie było miejsca na 1/4 mili, konkurencje w wiekszosci należały do nas tylko lipa że nie wygralismy w przeciąganiu liny ale chyle czoła przed ekipami z Zabrza bo mieli potencjał
brakło mnie w przeciaganiu liny
no i wszytsko jasne
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
impreza udana , pogoda dograna, tylko sobie smaka narobilem na bro
słonca tyle ile konskich bobow hehe furki odpicowane gumy upalone grille wypalone kielbachy zjedzone
krotko mowiac dzieki za impreze
ps, ale mam zjarany pychol, ledwo mnie w domu poznali
Ostatnio zmieniony 2011-06-12, 22:00 przez przemo85, łącznie zmieniany 1 raz.