[E36] 318IS Coupe By Moloch
ale Ty masz et inne, na 7,5" to dał bym też 205 bd pewniejszeFaTuM pisze:To ile Ty masz na przodzie ? 225 ? Tam jest bodajże 7,5 '' / ET 41 ?? Daj 215 napewno pomoże ja mam tyle na gwincie i dystans 15mm , gwint 1,9cm od dolnego gwintu i nic nie trze
[URL=http://www.fotosik.pl]
Konik na temat felg to chyba znam sie lepiej
7,5x17 vorne 225/45R17 ET 41
8,5x17 hinten 245/40R17 ET 50
Tutaj masz ori jakie powinny być na tej feldze
Wiec jak mówię , że mi na ori weszła opona 215/45 ET 41 , 7,5 i nic nie tarło więc o co halo ? Przy gwincie musiałem zrobić ET 26 ,bo zawadza sprężyna , ale to mało ważne bo nic nie tarło prócz sprężyny . Więc mów co chcesz , ale za cholerę nie będzie obcierać 215 !
Chyba , z to jakas chinska produkcja w co watpie ,bo widze jakość i m///
Wiec jak mówię , że mi na ori weszła opona 215/45 ET 41 , 7,5 i nic nie tarło więc o co halo ? Przy gwincie musiałem zrobić ET 26 ,bo zawadza sprężyna , ale to mało ważne bo nic nie tarło prócz sprężyny . Więc mów co chcesz , ale za cholerę nie będzie obcierać 215 !
ale mi pojechałKonik na temat felg to chyba znam sie lepiej
załuż temat moze ktoś bd chętnyMoloch pisze:ale może ktoś się wymieni za te moje 225
[URL=http://www.fotosik.pl]
Nikt oponami nie chciał się wymienić z 225 na 215 więc zagiołem troche nadkola do zewnątrz i też gitara gra co prawda troche jeszcze przycierają czasami ale uziemiłem ją z powrotem, niestety bardziej się już nie da:( i tak miskę przed obniżeniem miałem 8cm ciekawe ile teraz Wpakuje dokładkę i będzie git
A tu w Garażu... po wsadzeniu dokładki myśle że taki efekt uzyskam na równym
A tu w Garażu... po wsadzeniu dokładki myśle że taki efekt uzyskam na równym
Moloch gleba kosi dokładka i bedzie gitara , ale za balonowa ta opona z przodu ;/ musi byc 215 max ! I dołóż dystans tak jak ja jesli tam masz Et 41(a masz chyba ET50) ciś 15mm dystans bedzie gitara Bo za bardzo się opony chowają na tył też musi być dystans przynajmniej z 5 mm Ja tez na tyl bede dawal z 10-5 mm
Noo po krótkiej przerwie z powodu braku funduszy Na Urodziny sprezentowałem sobie kilka dodatków
Na pierwszy ogień poszła dokładka na przód ( na drugim planie widać touringa od teścia )
A na drugi ogień dyfuzor na tył!
Było tak:
A jest Tak:
Na dzień dzisiejszy to na tyle w najbliższym tygodniu jeszcze kilka modów Zapraszam do oceniania
Ps. pod koniec tygodnia zrobię jakąś lepszą sesyjke jak już będzie po kilku modach
Na pierwszy ogień poszła dokładka na przód ( na drugim planie widać touringa od teścia )
A na drugi ogień dyfuzor na tył!
Było tak:
A jest Tak:
Na dzień dzisiejszy to na tyle w najbliższym tygodniu jeszcze kilka modów Zapraszam do oceniania
Ps. pod koniec tygodnia zrobię jakąś lepszą sesyjke jak już będzie po kilku modach