[E46] Coupe by Honik :)
Honik gratuluje nabytku, piękny kolorek i mega podoba mi sie spasowanie wnetrza do lakieru
Nawiasem mówiac szatan nie kobieta, Honik przekonałes sie chyba
Lepiej zacznijmy szukac cos dla Ciebie kotek bo już najwyzasza pora a nie bedziesz sie wozic obcymi furamiDevil_Asia pisze:Honik! Koniecznie musisz mi sie dac przejechac
Nawiasem mówiac szatan nie kobieta, Honik przekonałes sie chyba
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Aman, KoNiK, dlaczego automat, bo akurat trafila sie zadbana sztuka e46 coupe i stwierdzilem ze automat mi nie przeszkadza
Teraz nawet sie ciesze ze jest wlasnie w automacie, bo jakbym mial manual to pewnie juz komplet opon bym spalil
wbs, kolor wlasnie na zdjeciach nie ma tego efektu, na zywo naprawde bardzo ladnie sie prezentuje. Jak pierwszy raz ja zobaczylem to az sam sie zdziwilem
Myslalem ze wiekszosc osob uzna ze kolor badziewny, a tutaj okazuje sie ze w miare ok
Adaś E36, hehe tak jak mowisz ;P
Rafćl, Mam wlasnie nadzieje ze bedzie taka okazja
Bo jestem ciekaw jaka jest roznica miedzy automatem a manualem
djmario, ojjjjj tak Przekonalem sie na wlasnej skoze i to bardzo dobrze
Moze Asia chcesz moje e36? ;P
Reszcie dziekuje za mile i nie mile slowa
5!
Teraz nawet sie ciesze ze jest wlasnie w automacie, bo jakbym mial manual to pewnie juz komplet opon bym spalil
wbs, kolor wlasnie na zdjeciach nie ma tego efektu, na zywo naprawde bardzo ladnie sie prezentuje. Jak pierwszy raz ja zobaczylem to az sam sie zdziwilem
Myslalem ze wiekszosc osob uzna ze kolor badziewny, a tutaj okazuje sie ze w miare ok
Adaś E36, hehe tak jak mowisz ;P
Rafćl, Mam wlasnie nadzieje ze bedzie taka okazja
Bo jestem ciekaw jaka jest roznica miedzy automatem a manualem
djmario, ojjjjj tak Przekonalem sie na wlasnej skoze i to bardzo dobrze
Moze Asia chcesz moje e36? ;P
Reszcie dziekuje za mile i nie mile slowa
5!