Spoty Śląsk - Zagłębie.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Masters
hehe ja Ci dam kure .Dadeck pisze:Paweł zrób kurę ! : D
[ Dodano: 14 Czerwiec 2011, 19:13 ]
Kto jutro na makro ?
Ludzie, ostatnio frekwencja pada, przybywajcie
Kiedyś szczekałem jak rasowy dog ale coś mi przeszło. Później miałczałem ale też mi nie wychodzi po ostatniej wizycie u dentysty . Więc teraz przyszedł czas na szaloną perliczkę .
Ja teraz walcze z autkiem chce je wkńcu do porządku doprowadzić ...
I niestety w sobote mnie nie będzie ;( . Wam proponuje na sosnowiec uderzyć cykać fotki i nagrywać filmiki bo ciekaw jestem co to się będzie działo . Ja na ślub kożelanki jade.
Jeśli chodzi o lewarek to pewnie ten od sedana pasuje jak nie masz to mam do sprzedania.
P.S
Przemo sorry za cewki dziś jade jeszcze do Częstochowy podmienić wszystkie jak wrócę o przyzwoitej porze to oddam.
Przypomniało mi się Jak Przemcio po spociku ostatnio wyprzedzał naszą alex hoho ciepło było...(przed przejazdem) pomyśalałem sobie oooo fuck (chyba że to tylko moje wrażenie)
-
noooo ostro było przemek pojechał bo bandzie znudziła go moja rekereacyjna jazda ahhaah a tak naprawde to spokojnie jezdzilam bo niunka uszkodzona jeszcze by mi znow kruciec wybuchłMastersisko pisze:Dadeck pisze:Paweł zrób kurę ! : D
[ Dodano: 14 Czerwiec 2011, 19:13 ]
Kto jutro na makro ?
Ludzie, ostatnio frekwencja pada, przybywajcie
Przypomniało mi się Jak Przemcio po spociku ostatnio wyprzedzał naszą alex hoho ciepło było...(przed przejazdem) pomyśalałem sobie oooo fuck (chyba że to tylko moje wrażenie)
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
-
-
no właśnie mnie też o to chodziłopX pisze:miałem na myśli wyścigi które są organizowane przez miasto na ulicach Sosnowca...
no ale dzisiaj też ma cośbyć
dobra to na pogorii się spotykamy i tam się dogadamy a nie dało by się wcześniej ??
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie....
- Przemo
- Kontakt:
nareszcie w domu;]... dawno mnie tu nie było;/ . czyli spot, 17,, pogoria tak?
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe