zgadza sięMarcinE36Cabrio pisze:Moloch z Roksi na statoil , potem MaT na swiatłach w Wodzisławiu i jeszcze ktos ale nie widziełem tabliczki
Gdzie widziano klubowiczów/użytkowników forum :)
No łOgień był, jazda w parach mistrzostwo świata ! Dzięki za przejażdżkęowsick pisze:Konik na sssuper drift w sosnowcu bylo git
[URL=http://www.fotosik.pl]
si seniorita zjedli mi wszystkie słodycze z domuNetka pisze:Dokładnie...Łatysz pisze:Ariel z Martucha, (podobno gdzieś Baks sorry nie widziałem:P), Waldi z Netka na 1/4 mili i drifcie w sosnowcu
A później Belex na garażu i Alex'a u siebie...
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Na spocie w rybniku: Pablo, kubok wegrzon (mam nadzieje że dobrze napisałem) Fatum, Dziewczyn nie powymieniam bo nie bardzo znam wybaczcie Osób które nie powymieniałem także przepraszam ale nie wszystkich jeszcze kojaże
W plazie 2 poziom parkingu czyjaś srebrna e36 coupe przyznać się bez bicia kto to:D
I kolejny raz Fatum z Karoliną na koncercie w wodziu
W plazie 2 poziom parkingu czyjaś srebrna e36 coupe przyznać się bez bicia kto to:D
I kolejny raz Fatum z Karoliną na koncercie w wodziu
Moloch źle Węgrzol
Potwierdzam duzo ludzi na giełdzie , poźniej Marcin E36Cabrio na Dniach Wodzisławia , jak i Tomek z Judi , a później z Molochem i Roksi do końca Koncertu aż do petard wrzuć na SB film z firework i auto przyma na Biedronce Wodzisław
Jeszcze w sobotę różowego Krzysia jak wchodził około 20 na Piaska na stadion w Rybniku
Potwierdzam duzo ludzi na giełdzie , poźniej Marcin E36Cabrio na Dniach Wodzisławia , jak i Tomek z Judi , a później z Molochem i Roksi do końca Koncertu aż do petard wrzuć na SB film z firework i auto przyma na Biedronce Wodzisław
Jeszcze w sobotę różowego Krzysia jak wchodził około 20 na Piaska na stadion w Rybniku
dziś Adaw W u mnie po wtryski
aha i widziałem e36 cabrio które wyjeżdzało z stacji diagnostycznej na migrexie w rydach kto to? ja stałem naprzeciwko bo wyjeżdzałem z ptk bordową e36
aha i widziałem e36 cabrio które wyjeżdzało z stacji diagnostycznej na migrexie w rydach kto to? ja stałem naprzeciwko bo wyjeżdzałem z ptk bordową e36
Serce bije w tempie obrotów maszyny
Treningów godziny
Zmienione plany w czyny:)
BMW E32 735 96R BYŁO:)
BMW E34 520 88R BYŁO:)
BMW E36 320I 1993 BYŁO:)
BMW 318I 1992R LPG Jest;)
Treningów godziny
Zmienione plany w czyny:)
BMW E32 735 96R BYŁO:)
BMW E34 520 88R BYŁO:)
BMW E36 320I 1993 BYŁO:)