Sesja w BMW TRENDS
Wiam,
prosze najpierw o krotki Twoj opis historii klubu, wowczas bede wiedzial o co uzupelnic.
Ile aut jest w Waszym klubie, jakie modele, jakie ciekawostki itp.?
Czy bedziecie w Toruniu na zlocie w najblizszy weekend?
Prosze o te informacje, to podejme decyzje co do sesji zdjeciowej.
Pozdrawiam
Ryszard Turski
redaktor naczelny
Znowu musze myslec
Dodane po 2 godzinach 41 minutach:
Jak narazie napisalem tyle:
Historia klubu BMW TEAM sl
prosze najpierw o krotki Twoj opis historii klubu, wowczas bede wiedzial o co uzupelnic.
Ile aut jest w Waszym klubie, jakie modele, jakie ciekawostki itp.?
Czy bedziecie w Toruniu na zlocie w najblizszy weekend?
Prosze o te informacje, to podejme decyzje co do sesji zdjeciowej.
Pozdrawiam
Ryszard Turski
redaktor naczelny
Znowu musze myslec
Dodane po 2 godzinach 41 minutach:
Jak narazie napisalem tyle:
Historia klubu BMW TEAM sl
dopisz ze ze wzgledu na rozbudowe naszego klubu tzn strona internetowa, falgi, naklejki koszulki., kalendarze itp nie podolamy niestety sie zjawic na sierpniowym zlocie w toruniu. Na maj 2008 zapowiadane sa jednak wyjazdy na ten zlot ktorego nie moze opuscic zaden prawdziwy fan Bawarskiej marki. Napisz ze jest wiecej niz 12 klubowiczy. Dopisz tych ktorzy wstapia na spocie. no i kolejnych oczekujacych. Klub wspaniale sie rozwija. I ze nie tolerujemy japonskiegi tunigu w naszych Bawarkach.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
nie ma takiego czegos jak nabycie koszulek czy naklejek!! powariowaliscie czy co ?
klubowicze maja i tyle a nie kazdy
nie umiem juz tego pomalu czytac... bedzie kalendarz i nie od listopada a od grudnia bo ja maszyna nie jestem zeby 24h siedziec i to robic. Krzys zalatwiales juz cos z drukarnia ??????????????? pytales ile, co i jak ??
jak kto ma projekt naklejki na kompie to dawac to prosze o przeslanie mi na maila bo potrzebuje. Co do flagi gadaliscie juz ktos z kims jaka cena ??? Jak tak to zaczynam robic flage. AMEN!!!!!!!
klubowicze maja i tyle a nie kazdy
nie umiem juz tego pomalu czytac... bedzie kalendarz i nie od listopada a od grudnia bo ja maszyna nie jestem zeby 24h siedziec i to robic. Krzys zalatwiales juz cos z drukarnia ??????????????? pytales ile, co i jak ??
jak kto ma projekt naklejki na kompie to dawac to prosze o przeslanie mi na maila bo potrzebuje. Co do flagi gadaliscie juz ktos z kims jaka cena ??? Jak tak to zaczynam robic flage. AMEN!!!!!!!