WITAM KILKA MIESIECY TEMU ZAMIENILEM SWOJE E34 M50B20 NA E36 M52B20 ,I NIE WIEM CO JEST GRANE ALE MOJ NOWY NABYTEK E36 JEST SLABSZY OD E34 SILNIK ZDROWY NIE KOPCI ,ROWNO TRZYMA OBROTY NIE WIEM CO JEST GRANE ...MOZE COS Z VANOSEM???
CZY KTOS MIAŁ TAKI PROBLEM?
RÓ¯NICA MIEDZY TYMI SAMOCHODAMI JEST TAKA ZE ZE E36 MA FILTR STO¯KOWY
odpowiednio nagrodzony post
Ostatnio zmieniony 2011-06-30, 21:32 przez saymon26, łącznie zmieniany 1 raz.
Max 50 zł za takie podpięcie do kompa
Każdy, albo prawie każdy warsztat posiada coś takiego.
Ja bym polecił wizytę u Szymona w BMW naprzeciwko
głównej bramy wjazdowej na giełdę mysłowicką
z daleka widać żółtą tablicę z czarnymi literami BMW
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechać pod dobrego kompa i sprawdzić wskazania czujnika wałka (ma wskazywać położenie na + a jeśli wskazuje na - to vanos się nie włączy) - dodatkowo test vanosa niech zrobią.
Oczywiście niech Ci posprawdzają przepływke jak wskazuje odczyt przelatującego powietrza wskazuje, test krokówki, sondy lambda i inne czujniki...
ja ci kompa podepne na 30 zeta i zobaczymy co jest nie tak z autkiem ale tak jak koledzy wyżej pierwsze kompa potem wymiana jakich kolwiek czesci chyba ze masz kase to wymienian co popadnie jak nie naprawia zapraszam domnie spróbujemy cos pomyslec
witam wszystkich po roku czasu hehe
zamieniłem stożek na puszke ,komp nic nie pokazuje
samochód zachowuje sie tak samo ,czasami dziwnie szarpie przy próbie przyspieszania
Vanos, przepustnica a nawet filtr paliwa, wtryski.. Przyczyn może być wiele
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..