[E36] Black Coupe by Fatum
Ja tam panowie juz jestem gotowy wiec wystarczy napisać opona zrobiona
Hmmm doszło tak i raczej się już to nie zmieni
No i gotowe
Fotele poliftowe z siatką z tyłu i podgrzewane , tył z M3 plus wszystkie boczki też z eMki. Boczków w drzwiach narazie niema ,bo modeluje na 16,5 głośniki więc trochę to potrwa.
No i dziekówa Krzys za pomoc !
Hmmm doszło tak i raczej się już to nie zmieni
No i gotowe
Fotele poliftowe z siatką z tyłu i podgrzewane , tył z M3 plus wszystkie boczki też z eMki. Boczków w drzwiach narazie niema ,bo modeluje na 16,5 głośniki więc trochę to potrwa.
No i dziekówa Krzys za pomoc !
-
- Zaawansowany forumowicz
Kaper jak sie nie różni to tak jakby zapytać czym różni się VIP od Lecha Ma logo w środku no i poprostu jest z M3 wyciągnięty , a nie M pakiet Czymś trzeba sobie przysłodzić
Nic się ostatnimi czasy nie dzieje tu a wieć małe co nie co się szykuje w drzwiach i w bagażniku temat na bieżąco poleci ,bo dziś prace ruszyły pełną parą
Wygłuszone od środka pianką pod panele dokładnie wszystkie miejsca , wszystkie do których doszedłem.
No i na pierwszych drzwiach w tym etapie nie dokończonego oklejania skończyłem ,bo przyszedł gówniany deszcz !
Jak ktoś ma na ten temat już wiedzę i chce mi pomóc to byłbym wdzięczny
Nic się ostatnimi czasy nie dzieje tu a wieć małe co nie co się szykuje w drzwiach i w bagażniku temat na bieżąco poleci ,bo dziś prace ruszyły pełną parą
Wygłuszone od środka pianką pod panele dokładnie wszystkie miejsca , wszystkie do których doszedłem.
No i na pierwszych drzwiach w tym etapie nie dokończonego oklejania skończyłem ,bo przyszedł gówniany deszcz !
Jak ktoś ma na ten temat już wiedzę i chce mi pomóc to byłbym wdzięczny
Pianką??FaTuM pisze: Wygłuszone od środka pianką pod panele dokładnie wszystkie miejsca
Po co??
Miałeś to wszystko okleić taśmą dekarską, żeby wszystko wytłumić (do wygłuszania używa się innych specyfików )
Wszystkie cięgna i kabelki dobrze poowijaj, żeby nie wibrowały
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Marcin to tak mo być to jest amatorskie car audio beda tam 16 calowe VK i do tego piec z Firsta .
Przecież jak będę walił wszędzie tą taśmę to mnie braknie już mnie brakło prawie, wiec tam gdzie nie trza wale pianką i staram sie jak najmniej tego robić . Zr obie tak jak mówisz nie boj się przed założeniem dostaniesz foto kontrolne
[ Dodano: 8 Lipiec 2011, 22:04 ]
Nowy piec naędzacz Watt-ów Troche w sobie ma i rozda tego RMS
,a wszystko prawie dla nich
Narazie puste
Tak to mniej wiecej bedzie wyglądać oczywiście postawie to wagą jeszcze
, a dziś dla piękna swojej Bawarki zrobiłem jej lifting zewnętrzny :
A to mój codzienny widok jak wychodze z klatki piekny nie
Przecież jak będę walił wszędzie tą taśmę to mnie braknie już mnie brakło prawie, wiec tam gdzie nie trza wale pianką i staram sie jak najmniej tego robić . Zr obie tak jak mówisz nie boj się przed założeniem dostaniesz foto kontrolne
[ Dodano: 8 Lipiec 2011, 22:04 ]
Nowy piec naędzacz Watt-ów Troche w sobie ma i rozda tego RMS
,a wszystko prawie dla nich
Narazie puste
Tak to mniej wiecej bedzie wyglądać oczywiście postawie to wagą jeszcze
, a dziś dla piękna swojej Bawarki zrobiłem jej lifting zewnętrzny :
A to mój codzienny widok jak wychodze z klatki piekny nie