Dzień dobry!
Od 8 lat jeżdżę BMW E36, ale pora na jakąś zmianę. Zastanawiam się nad E46, znajomy chce mi sprzedać w touringu 318i. Ma założone jakieś radio firmy Kogucik i spółka. Ja preferuję radia fabryczne, niezastąpiony design deski rozdzielczej Czy więc można odkupić od innej E46 radio fabryczne i włożyć do takiej, która go nie ma? Pamiętam że jak kupiłem E36 to nie miałem halogenów w zderzaku, ale była doprowadzona instalacja, kupiłem halogeny na alledrogo, dwie wtyczki i już hula. Czy w E46 jest podobnie z radiem, halogenami i innymi elementami niedostępnymi w danej wersji?
P.S. Witam ponownie, miałem konto kilka lat temu , ale za aktywność na forum ono znikło
[E46] Fabryczne radio, a raczej jego brak.
Ooo to fajnie, dzięki za odpowiedź
Jeszcze się tylko zastanawiam co do lamp xenonowych, bo to w sumie fajna sprawa, tylko że nigdy nie miałem. Zastanawiam się jak często się palą, i czy Bo jednak H7 jest troszkę tańsze, a jakoś nie zamierzam co kilka miesięcy wymieniać lamp po kilkaset złotych a że nie znam nikogo osobiście co na xenonach jeździ, to tak naprawdę jest to dla mnie obcy temat. W każdym razie w tej E46 o której myślę są xenony, stąd moje zastanowienia
Pozdro
Jeszcze się tylko zastanawiam co do lamp xenonowych, bo to w sumie fajna sprawa, tylko że nigdy nie miałem. Zastanawiam się jak często się palą, i czy Bo jednak H7 jest troszkę tańsze, a jakoś nie zamierzam co kilka miesięcy wymieniać lamp po kilkaset złotych a że nie znam nikogo osobiście co na xenonach jeździ, to tak naprawdę jest to dla mnie obcy temat. W każdym razie w tej E46 o której myślę są xenony, stąd moje zastanowienia
Pozdro
-
- Zaawansowany forumowicz
Re: Fabryczne radio, a raczej jego brak.
Co do design'u mamy jeszcze do wyboru radio a właściwie stacje multimedialną Dynawin DVN E46. Bardzo polecam!!jointano pisze: Ja preferuję radia fabryczne, niezastąpiony design deski rozdzielczej
było: e46 318ci '04, e46 316i '05, e46 320i '03, e91 320d ’10
jest: patrz pod nick.
"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."
jest: patrz pod nick.
"...gdyby Bóg kochał przedni napęd, to chodzilibyśmy na rękach..."