[E36] spszecik u raflika

Problemy, porady oraz projekty sprzętu car-audio, PC-car.
Porady związane z alarmami, nawigacją i T V w samochodzie.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a ja mam zonka z CA i z silnikiem. Jesli mi sie uda dojechac wogole na spot to i tak nie uszlyszycie mojego calego sprzetu. Tylko jednego suba mam jak narazie :/ A do piatku go nie bede dalej mial.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
rapanu

Post autor: rapanu »

oj to nieladnie bo wlasnie na ciebie lub pana bo niewiem jak mi wolno piosac najbardziej liczylem ale zato licze na wasze opinie bo wsumie to one mi pomoga w jakich kolwiek zmianach narazie jest to moja trzecia zabudowa w tym autku gdyby byl ktos zainteresowany to pierwsza jeszcze gdzies tam mi lezy mam jeszcze takie pytanie piszac suba masz na mysli sam glosniczek czy cala skrzynie?ja jutro mam zamiar jechac po nowy wzmacniacz ale czy wszystko klapni i zamieszka on do spotu w autku tego niewiem sam terz mam problem bo jeden sopramik mi zamilkl jak splonol to biedzie zonk bo tylko w zestawie je sprzedaja
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

glosniczek ktory m sie spalil. Skrzynia jest na dwa suby ;)
rapanu

hm no to troche nieladnie ja wlasnie odratowalem sopramik ale to nietosamo juz co bylo chyba przy zakupie wzmacniacza bede musial pomyslec o nowych sopramikach zreszta te juz swoje wygraly a ja czasem lubie troszke pszedmuchac sprzecik.co do twojego suba to masz dalej tego hifoniksa co masz na zdieciach z forum?bo tam na jednym filmiku mebranka glosniczka tak fajnie ci skacze ale to niejest najlepsze dlaglosnika pozatym zbyt niskie czestotliwosci daja popalic glosniczkom basowym.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ja mam VIBE ;) Kiedys mialem Hertze ktore ma Tomek325i :D
Obrazek
rapanu

a to zmienia conieco szkoda ze teraz jeden padl bo juz sam glosniczek robi wrazenie musi to ladnie zasowac ale mam nadzieje ze na spociku jakos sie znajdziemy i choc kawalek ujze tego cacka pozdrawiam
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Miejmy nadzieje ze bedzie co posluchac :D
kocik

Post autor: kocik »

nawet jeden VIBE napewno robi fajne cisnienie :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Napewno moje autko rozpoznasz :) Wystarczy ze wiesz ze jestem Krzys ;) Jedyny Krzys :P Dziure moge zamaskowac fajnie. Ale grac bedzie tylko jeden subik niestety... Chyba ze kocik mi pozyczy :P hehehe zartuje ;)
kocik

Post autor: kocik »

hmmm a co ja zrobie z dziura u mnie :D :D
rapanu

hm no to macie dylemacik a tego spalonego glosniczka nieda sie uratowac?czym go wykonczyles?ja wiem tylko tyle ze moj nowy maly piecyk dotarl juz domnie jutro montarz mam nadzieje ze uda mi sie gfo jakos do niedzieli opanowac.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

juz jest ten sub w serwisie i sie nawija ;) Czekam na niego...
rapanu

a to popedz ten serwisik bo chcialbym uslyszec te dwa potworki jak ladnie zamiataja.ten pucharek pewnie od tak do ciebie niedotarl wiec musi to konkretnie wymiatac.szkoda ze w tej kategori niemam raczej szans ale byle mi to wystarcza mysle ze na spociku sie spotkamy ?pozdrowionka

Dodane po 13 minutach:

bo bym zapomnial alpinka zamatowana i narazie wstepnie wyregulowana teraz miesiac sluchania muzyczki i dalsze regulacie musze jeszcze wygluszyc autko mysle ze kolega Krzys podzieli sie swoja wiedza na ten temacikcio?pozdrowionka
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

bagaznik ma chyba z 5 kg mat. W sumie na samej kalpie tyle jest. Ale tabliczka spokojna :D Do spotu napewno nie bede mial suba. Bede mial za to cos co nie bedzie niestety gralo w drugiej dziurze. No i szkoda ze to wszystko nie jest obite. Kocik ma bardzo podobna konfiguracje wiec on ci pokaze. On ma nawet to juz zabudowane. Wiec stratny nie bedziesz.
rapanu

no to lajtowo ja mam zabudowe jakos poskladana coprawda ciagle zmieniam male detale ale ogulnie jest cala tylko zalerzy mi na masie bo calosc jest dosc cierzka ten jeden wowerek jest cierzki ale musze wygluszyc boki drzwi no i klape z podloga dam sobie spokuj.drazni mnie to ze jak dam teraz pauze a tak troche dowale na radyjku to slysze przes ulamek sekundy chamujace drgania karoserji
ODPOWIEDZ