[E87] 118d Japanrot Najpiękniejsza w mieście
nie miałem okazji i chyba nie będę miał bo ja jeżdże w systemie zero - jedynkowym: 0 -1.Marcin pisze:Ponoć przy 120km/h połknie 5-5,5l
(prawda to?)
na pewno w mieście poli więcej. jak tylko teraz będzie dyskusja że 2.0 spali mniej od 3,0 tylko dlatego że ma mniejszy silnik to osobiście napluje w twarz takiemu
diablo: czekaj czekaj, jeszcze przyjdzie dzień że tobie nakładka schnitzera nie pomoże w konfrontacji ze mną będziesz codziennie pod szczęsnym na masturbacji
Sąsiad szukając e46 po lifcie coupe 330D też przez prawie rok kulał się taką bo byłą w dobrych pieniądzach i powiem Ci że udało mu się na niej zarobić i teraz jeździ upragnioną E46 ale co chciałem powiedzieć, miałem okazję jeździć jego 1er i powiem że może auto golfowo klasowe ale czuć w nim że jest to BMW , mnie się to odrazu po zajęciu miejsca w aucie rzuciło w oczy że to prawdziwe małe BMW ... lepsze to niż jakiś "ulep" w "okazyjnej" cenie
- Dadeck
- Zaawansowany forumowicz
A ja powiem tylko że trzeba pamiętać że Darcyn kupił auto do jazdy, we wzorowym stanie technicznym bo prawie nowe, na żywo też wygląda fajnie i przedewszystkim zamiast jakiegoś VW czy Audi (za co chwała mu)
Niedawno przypomniało mi się jak chrzestna dowiedziawszy się że kupiłem BMW podarowała mi 'drugą betę' ( szkoda tylko że nie czerwona:( ) :
Środek w DOSKONAŁYM STANIE, jasna skóra, kierownica (chyba) M-technik, zadbany, jeżdżony przez kobietę (60.000 zł do niewielkiej negocjacji )
haha, zapraszam na jazdę próbną
Niedawno przypomniało mi się jak chrzestna dowiedziawszy się że kupiłem BMW podarowała mi 'drugą betę' ( szkoda tylko że nie czerwona:( ) :
Środek w DOSKONAŁYM STANIE, jasna skóra, kierownica (chyba) M-technik, zadbany, jeżdżony przez kobietę (60.000 zł do niewielkiej negocjacji )
haha, zapraszam na jazdę próbną