[E36] by LARGO17

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Turbo »

LARGO17 pisze:
MarcinE36Cabrio pisze:Każdy Auto robi pod siebie ;) Wiec sie nie przejmuj takimi opiniami :) ja miałem to samo ;)
Dzięki za wsparcie :razz: Myślałem nad zmianą czarnej nerki ale powiem szczerze, nie chce przesadzać. Wielu mówi, że będzie pasowac do rantu i że jeszcze mam pomysleć nad chromowanymi obwódkami szyb ale ja nie chce robić choinki i może rant tak mi sie podoba bo tylko on kontrastuje z czernią samochodu

Polac mu :DD dobrze gada. ;)
Obrazek
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
LARGO17
Małopiszący

Post autor: LARGO17 »

Dadeck pisze:92 rocznik a nera po lifcie?
Poprzedni właściciel trochę na początku jak kupił modził :razz: właśnie grill nera fele światła. A potem co mnie cieszy najbardziej wszystko w stan techniczny ładował :mrgreen: dzięki czemu... autko technicznie jak to powiedzieli niektórzy mechanicy widząc go powiedzieli : igła :razz: :mrgreen: Nie chwaląc się bo nie o to tu chodzi, mile zaskoczyła mnie reakcja ludzi. :shock: Jest to dla mnie mega zdziwienie że auto z 92' wzbudza jakieś emocje. Moja poprzednia buma takich nawet w małym stopniu nie wzbudzała. Wiele razy ludzie podchodza pytają o silnik rocznik itp. :razz: Autko na duży plus jak na razie :mrgreen: Bardzo dużo planów ale narazie ograniczone finanse przez wyjazd wakacyjny ale się unormuje to jedziemy z koksem :mrgreen:
Faktycznie szkoda, że czarna, pasowałoby srebro do czerni no, ale buńka w porządku, przedni biały kierunek i tylne lampy :m: świetnie pasują ; )
Dla mnie też to dobre połączenie bo w poprzedniej miałem lampy :oops: boże co to było a tutaj jest tak i nie będzie zmian.

[ Dodano: 25 Sierpień 2011, 22:47 ]
Czas na małą zapowiedź sesji którą chcę wreszcie doprowadzić do skutku i w pieknym towarzystwie oczywiście mojej dziewczyny ale to narazie jedno zdjęcie będzie nawiązywać... zapraszam na sesję która była robiona na spontana z brudnym autem ( przynajmniej nie tak czystym jak bym chciał) i 2 aparatem bo tego lepszego zapomniałem :kwasny: cóż to foty które jedyne się nadawały.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ