[E39] Biała Dama Majk'a
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
Widać widać tylko robione telefonem więc tak daremnie wyszło Nie będę wyciągał bo po pierwsze w tej specyfikacji nie ma błędu spalonej żarówki na kompie, a po drugie jest rok gwarancji na nie i w razie problemów nie przyjmą reklamacji
No i kolejne graty do auta już w domu. Nowy filtr paliwa MEYLE, filtr powietrza MAXGEAR i drążek napędowy wycieraczki od strony kierowcy. Drobna rada dla posiadaczy E39 sprawdźcie w jakim stanie go macie bo może już kończyć swój żywot i po prostu wypadnie tak jak u mnie i w ulewie zostaniecie bez wycieraczki kierowcy. Znam z autopsji i nie polecam
No i kolejne graty do auta już w domu. Nowy filtr paliwa MEYLE, filtr powietrza MAXGEAR i drążek napędowy wycieraczki od strony kierowcy. Drobna rada dla posiadaczy E39 sprawdźcie w jakim stanie go macie bo może już kończyć swój żywot i po prostu wypadnie tak jak u mnie i w ulewie zostaniecie bez wycieraczki kierowcy. Znam z autopsji i nie polecam
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Nie, akurat na zywo też tak daje po oczachtomash pisze:Oświetlenie pewnie tylko na fotkach tak wychodzi...
no Majki pomysł na sesje fajny ale jakość zabija
[URL=http://www.fotosik.pl]
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
No i kolejna rzecz została wysłana do kosza Stare uszkodzone i parujące już halogeny zastąpiły nowe w wersji clear.
No i halogeny już na swoim miejscu
Było tak
A teraz jest tak
Generalnie jestem zadowolony z wyglądu ale całość psują klosze lamp ale w najbliższym czasie albo zostaną odnowione albo po prostu wpadną nowe. Wiem że na pewno trzeba będzie to ogarnąć
No i halogeny już na swoim miejscu
Było tak
A teraz jest tak
Generalnie jestem zadowolony z wyglądu ale całość psują klosze lamp ale w najbliższym czasie albo zostaną odnowione albo po prostu wpadną nowe. Wiem że na pewno trzeba będzie to ogarnąć
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "