Od kiedy BMW?
Od małego byłem za bmkami i tak jest po dzień dzisiejszy kiedyś e36 compakt później e36 w sedanie i teraz po powrocie zza granicy znów e36 w sedanie
BMW do końca życia!
BMW do końca życia!
" my albo oni do nastêpnych ¶wiateł wolisz na przód czy na tył napêd a zatem w droge jedynka i ogieñ sprint samochodem rodem z piekła wciska Cie w fotel w pare sekund setka tym w tyle pozostaje niesmak..."
Witam marka BMW jest We mnie od kiedy szwagier Pokazał mi ze te autka maja dusze
miał e 30 cudne autko z dużym serduchem ;]
Sam Jeżdżę tylko bm-kami ;] najpierw e30 ;] teraz e36 320i, za miesiąc kupuje e46 ;]
od 4 lat tylko te samochody mnie interesują mam do nich zaufanie Dlaczego? miałem wypadek "czołówkę" przy 90 km/h gość scioł zakręt i bum wszedłem z tego zdarzenia bez szwanku tylko parę siniaków od pasów ;]
Co mnie trzyma przy tej marce? Jest To,że te autka są niesamowicie wdzięczne troszkę
czasu poświęcenia im i wszystko jest w najlepszym porządku ;]
Pozdrawiam Rev3n
miał e 30 cudne autko z dużym serduchem ;]
Sam Jeżdżę tylko bm-kami ;] najpierw e30 ;] teraz e36 320i, za miesiąc kupuje e46 ;]
od 4 lat tylko te samochody mnie interesują mam do nich zaufanie Dlaczego? miałem wypadek "czołówkę" przy 90 km/h gość scioł zakręt i bum wszedłem z tego zdarzenia bez szwanku tylko parę siniaków od pasów ;]
Co mnie trzyma przy tej marce? Jest To,że te autka są niesamowicie wdzięczne troszkę
czasu poświęcenia im i wszystko jest w najlepszym porządku ;]
Pozdrawiam Rev3n
Ostatnio zmieniony 2012-06-02, 13:11 przez RAVEN, łącznie zmieniany 2 razy.
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
-
- Małopiszący
Na początku 2009r. zdałem prawko No i zapragnąłem mieć właśne auto, wybór padł na CC 700 ( co to za gówno było ), po 2,5tys km CC się rozleciało. No i zacząłem szukać innego auta. Zbierałem pieniądze i brat podsunął mi pomysł abym poszukał jakiegoś E36.
I od początku 2011r jestem posiadaczem BMW E36 1.6i Compact
I od początku 2011r jestem posiadaczem BMW E36 1.6i Compact
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Witam ALL.
Moje zainteresowanie BMW pojawiło się z znikąd, od zawsze sadziłem ze BMW jest tylko dla łysych napakowanych kolesi w dresie z 3 paskami.. ale jak trafiła mi się okazja i kupiłem moja pierwsza BMWice to zacząłem kochać tą markę i tak ja pokochałem ze na dzień dzisiejszy posiadam 2 E36stki jedna compakta a 2 kombi(bo rodzinny). na dzień dzisiejszy nie zamienił bym moich autek na żadne inne.
Moje zainteresowanie BMW pojawiło się z znikąd, od zawsze sadziłem ze BMW jest tylko dla łysych napakowanych kolesi w dresie z 3 paskami.. ale jak trafiła mi się okazja i kupiłem moja pierwsza BMWice to zacząłem kochać tą markę i tak ja pokochałem ze na dzień dzisiejszy posiadam 2 E36stki jedna compakta a 2 kombi(bo rodzinny). na dzień dzisiejszy nie zamienił bym moich autek na żadne inne.
-
- Zaawansowany forumowicz
witam,
zgodzę się w 100% z kolegą ^ co widziałem betkę starą a tym bardziej e36, to mówiłem sobie w głębi duży, (znów jedzie jakiś dupek) i wyszło na to że dziś o mnie tak myślą wszyscy, bo dokładnie 25.lipca o 23:42 na allegro zobaczyłem BME e36 a następnego dnia o 12:00 była już moja dzisiaj jest już 2.5 miesiąca jak jesteśmy razem i otwarcie powiem. NIE ZAMIENIŁ BYM TEGO SAMOCHODU NA ¯ADEN INNY.
Powiecie że, tak twierdze bo nie jeździłem innymi samochodami nie prawda, miałem okazje pracować w wypożyczalni samochodów i jeździć "ekskluzywnymi" brykami, które miały po 2 lata i z ręką na sercu mówię wam że nie jeździło mi się żadnym z tamtych samochodów tak zajebiaszczo jak tą betką.
Pozdrowionka
zgodzę się w 100% z kolegą ^ co widziałem betkę starą a tym bardziej e36, to mówiłem sobie w głębi duży, (znów jedzie jakiś dupek) i wyszło na to że dziś o mnie tak myślą wszyscy, bo dokładnie 25.lipca o 23:42 na allegro zobaczyłem BME e36 a następnego dnia o 12:00 była już moja dzisiaj jest już 2.5 miesiąca jak jesteśmy razem i otwarcie powiem. NIE ZAMIENIŁ BYM TEGO SAMOCHODU NA ¯ADEN INNY.
Powiecie że, tak twierdze bo nie jeździłem innymi samochodami nie prawda, miałem okazje pracować w wypożyczalni samochodów i jeździć "ekskluzywnymi" brykami, które miały po 2 lata i z ręką na sercu mówię wam że nie jeździło mi się żadnym z tamtych samochodów tak zajebiaszczo jak tą betką.
Pozdrowionka
od 14 marca 2011r mam swoje kochane E46 wczesniej bylem posiadaczem torpedy czyli tico całe 0.8 i 41KM najpierw mialo byc e36,ale finansowo sie wszystko ukladalo i poszedlem w gore e46 przed liftem... koncowo sie dozbieralo mamony i jest e46 po lifcie w 3 litrowym dieselku niewiem jak bedzie dalej ale napewno zawsze w moim garazu bedzie stala jakas maszyna z bawarii
byla maszynka >>
byla maszynka >>
NO SPEED NO FUN